Hur säljer jag min bil i Florida Om jag förlorade titeln?

En bil titel är ett juridiskt dokument som visar bevis på äganderätt till fordonet. Om du har en bil i Florida som du vill sälja, men du har inte titeln, kommer du inte att kunna sälja den. För att sälja din bil måste du få din förlorade Florida bil rubriken ersättas. Byta en borttappad bil titel i Florida är lätt att göra. När du har en ersättare Florida bil titel du kan fokusera på att sälja din bil. Saker du behöver
Ansökan om duplikat eller Lost in Transit /Omplacering för ett motorfordon, husbil eller Vessel Titel Certifikat
Visa fler instruktioner
1

Ladda " Ansökan om dubblett eller Lost in Transit /Omplacering för ett motorfordon, husbil eller Vessel Titel Certificate "form från Florida Department of Highway Safety och motorfordon (FLHSMV) webbplats.
2

Välj på formulär som du behöver en dubblett titel eftersom den ursprungliga var förlorat. Skriv in ditt namn, eller ägaren är om du inte är ägare, och kontaktuppgifter. Lista detaljerna i bilen, såsom VIN, år, märke, modell och registreringsinformation.
3

Ta det ifyllda formuläret tillsammans med ditt körkort och betalning av avgift till din lokala FLHSMV kontor att få en ersättning titel. Som av mars 2010, är ​​avgiften $ 75,25. Den FLHSMV har en lista över alla de kontor om du är osäker på var närmaste platsen är.
4

Sälj din bil när du har ersatt titeln.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150637.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.