Hur tjäna pengar Leasing exotiska bilar

I en värld av exotiska bil leasing finns det stora pengar att tjäna, men det är inte lätt. Att ha rätt kundkrets och produkt är två viktiga ingredienser i att kunna dra nytta av uthyrning av exotiska bilar. Instruktioner
1

Börja arbeta på ett återförsäljaravtal som hanterar exotiska bilar. Porsche, Ferrari, Lamborghini och Maserati är bara några exotiska bilmärken som har stora prislappar och potential för stora vinster. Du måste börja med lägre-end fordon såsom Toyotas och Hondas innan du kommer att landa ett jobb som säljer exotiska lyxbilar.
2

Bygga värde för kunden när man säljer mer avancerade fordon. Till exempel, om du säljer en Ferrari, skulle du understryka hur mycket tid som går till produktion av varje fordon. Även om du säljer ett leasingavtal, gör du fortfarande pengar från vad bilen köptes för och vad bilen säljer för. De flesta återförsäljare kommer att betala dig om 10 procent av front-end vinst (fordonets försäljningspris minus bilens kostnad).
3

Tjäna pengar på baksidan slutet av leasing en exotisk bil. Detta innebär vad som är känt i branschen som "pengar faktorn" - det antal som fastställs av banken för att beräkna den genomsnittliga månadshyran del av leasingavgiften. Återförsäljare kan ta ut ett högre belopp till kunden och behålla mellanskillnaden. Detta är känt som "back-end pengar." Återförsäljarna kommer vanligtvis betalar du cirka 10 procent av det belopp som du gör från back-end försäljning.
4

Sälj eftermarknadsprodukter med bilen. Saker som utökade garantier, lackskydd och bilstölder återvinningssystem kan vara lönsamt. Detta är också brukar anses back-end pengar, och din återförsäljare ofta lägger dig i 10 procent utbud för detta också.
5

Håll dina kunder nöjda. Om du behandlar dem väl, de är mer benägna att hänvisa sina vänner, familj och medarbetare till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150610.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.