Hur man tar bort skräp bilar som inte kör

Det är en föga känd resurs för många människor letar efter några extra dollar. Visste du att det finns folk som vill köpa din gamla skräp bil? Om du har en gammal bil som sitter på din fastighet, kan det vara värt pengarna. Wrecking företag betalar för gamla fordon, köra eller inte köra. Många sådana företag marknadsföra sina tjänster på Internet och i telefonboken och tidningar. Vill inte besväret? Många junkyards kommer att ta bort din bil gratis om de kan hålla det. Saker du behöver
Internet
tidningen
Telefonbok
Visa fler instruktioner
1

göra en ärlig bedömning av bilens problem. Detta kommer att göra det lättare att kommunicera bilens värde för potentiella köpare. Detta fungerar för tidningsannonser och listor Internet. Om du väljer att låta en skroten dra bilen borta, låter denna information dem veta vilken typ av dragfordonet de behöver. Till exempel, låt dem veta om det finns däck som håller luft eller om den måste bogseras på ett flak lastbil. Dessutom vet om du har titeln för fordonet.
2

Lägg ut en annons på en online-auktion webbplats eller i en tidning. Beskriv ditt fordons goda sidor samt dess problem. Om tiden tillåter, kan du sälja din bil till en person som vill fixa det eller behöver det för delar. Online-auktioner är värdefullt när du har ingen aning om vad din bil kan vara värt, eftersom auktioner oftast visar vad marknaden kommer att medföra. Addera 3

Kontakta en Wrecking företag. Många haverera företag kommer att anlända för din bil inom 24 timmar. Detta alternativ är oftast bäst när du inte vill ta itu med potentiella köpare eller om titeln är inte tillgänglig. I vissa stater, kanske du inte behöver en titel för haverera företag att köpa och ta bilen. (Kontrollera lokala lagar.) Dessa företag är ofta listas under bärgning eller skrot i telefonboken eller på Internet. Ibland kör annonser i tidningar låter läsarna vet att de köper skräp bilar. Detta är ett bra alternativ för dem som helt enkelt vill ha bilen bogseras bort från sin egendom. Många haverera företag kommer att ta bort fordonet gratis förutsatt att de håller intäkterna från skrotning av fordonet.
4

Ge den till en välgörenhetsorganisation. Vissa välgörenhetsorganisationer har överenskommelser med junkyards som kommer och ta bort ditt skräp bil utan kostnad för dig, och sedan ge intäkter från skrotning av fordon till välgörenhet. Fråga din favorit välgörenhet om de har ett sådant program.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150612.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.