Hur skylt över en bil titel till flera ägare i Texas

Om du har en bil i Texas som du säljer till flera ägare eller ger till flera ägare, som en familj, så måste du verkligen skriva över bilen titel och har det överförts till dessa flera ägare. Signering över en bil titel till flera ägare är inte en svår process, och delstaten Texas gör det mycket användarvänligt genom att du kan få allt du behöver från internet så att du kan visa upp på din lokala länet skattekontoret med allt redan ifylld. Saker du behöver
Titel
Titel överlåtelseformulär
Registrering
Visa fler instruktioner
1

Ta en mätarställning. För att överföra en bil titel i Texas, måste du ta en titt på vägmätaren i bilen och skriv ner det totala antalet miles listade på vägmätaren på titeln överföra program.
2

Få en kopia av din registrering. Om du inte kan hitta din registrering för bilen, måste du få en kopia av det innan du kan logga över bilen titel till flera ägare. Du kan få en kopia av din Texas registrering genom att besöka din lokala länet skattekontoret. Om du inte vet om det kontoret är, titta bara för platsen närmast dig på Texas Department of Transportation webbplats (se Resurser).
3

Fyll i en ansökan om Texas Certificate of Title. Du måste få ansökan # 130-U för att göra en titel överföring att skriva över bilen på flera ägare. Den övre delen av ansökan är för information om fordonet, såsom märke och modell. Du kommer att sätta antalet mätarställning här, liksom VIN-nummer, som du får från din registrering. Nedanför det är där de nya ägarnas uppgifter går. Lista alla de nya ägarnas namn i det här avsnittet. Den sista delen är för den tidigare ägarens uppgifter, som är där du lägger din information. Alla parter måste skriva på längst ned i formuläret.
4

Ta blanketten till skattemyndigheten. Du kommer att behöva ta din Texas Certificate of Title ansökan till din lokala länet skattekontoret med de nya ägarna. Glöm inte att ta med din registrering och aktuella titeln med dig, liksom. De nya ägarna kommer också att behöva ha försäkringsbevis för att få titeln i deras namn.
5

Betala titeln avgift för att slutföra övergången till de nya ägarna. För att slutföra titeln överföringen, kommer de nya ägarna måste betala titeln avgiften, som kommer att vara antingen $ 33 eller $ 28. Avgiften varierar mellan län. Ett län-vid-länet avgift uppdelning kan hittas på Texas Department of Transportation webbplats (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150560.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.