Hur man säljer en lastbil med en bank Lien

När du köper en lastbil med lånade pengar, placerar långivaren en kvarstad mot titeln. Syftet för kvarstad är att se till att långivaren har betalats i sin helhet om du säljer eller handla i lastbilen. Om du handlar i lastbilen, hanterar återförsäljaren pappersarbete och erbjudanden med banken. Det är dock möjligt att göra en privat försäljning själv trots kvarstad. Saker du behöver
lånenummer
Certifierade medel för balansen skulden på din lastbil
Köpebrev blankett från DMV
Lån payoff från långivaren
Visa fler instruktioner
Förberedelse är nyckeln
1 Inget säger betalas ut kontant.

Kontakta långivaren, berätta för dem att du vill betala av resterande belopp och få titeln eftersom du gör en privat försäljning. Du måste också veta hur länge payoff är bra. Detta innebär att de kommer att beräkna ränta för den tid de tror att det kommer att ta dig att skicka dem pengar. Om du tar längre tid, kommer hela processen vara upprörd. Dokumentera alla dina konversationer och skicka alla mail med någon typ av spårning numrerar.
2

Instruera långivaren att skicka dig ägarbevis, annars känd som titeln. Om du inte uttryckligen tala om för dem att du gör en privat försäljning, kan de skicka det till Department of Motor Vehicles för re-emission i ditt namn. Deras effektivitet kan kosta dig så mycket som sex veckors försening. När du tar emot titeln, se till att långivaren har släppt sitt intresse genom att underteckna formuläret på önskad plats. Om de är verkligen tillmötesgående, kommer de behandlar överföringen för dig och har titeln utfärdats i köparens namn. Addera 3 Såld!

Inspektera titeln dokument och se till långivaren släppte lien. Leta upp den plats du kommer att skriva när du får pengarna från din buyer.When du får betalt, underteckna titeln över till din köpare och fullborda köpebrevet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150673.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.