Hur man säljer en Junker bil

Letar efter sätt att sälja en junker bil? Bara för att en bil är inte i toppskick (eller någon form, egentligen), det betyder inte att det inte kan lägga pengar i fickan. Även om du inte kan stå för att titta på det en minut att du skulle bli förvånad över hur många som skulle betala bra pengar för att ta ut dina sight.These steg hjälper dig att få mest pengar för din gamla clunker. Stegen listas från vad som är normalt den mest lönsamma sättet att sälja en begagnad bil är det enklaste sättet. Saker du behöver
Internet Alicante Telefon
Titel
Junker Bil
Visa fler instruktioner
1

Begagnad bil TRADE-IN
< p> Om du är i marknaden för att köpa en ny bil, det är ingen tvekan om det --- handel i din gamla junker, oavsett dess tillstånd, kommer att ge dig mest pengar. Din bil behöver inte vara ren eller ens i körklart skick för att accepteras av en återförsäljare. Bilhandlare har ett incitament för att köpa din begagnade bil. De vet de pengar de ger dig kommer att användas mot inköp av en ny, dyrare fordon.

Detta steg fungerar bara om du är i marknaden för en ny bil. Däremot kan det vara klokt att överväga att få på marknaden för en ny bil. Det aktuella läget i ekonomin är att förändra sättet att sälja bilar i USA. Återförsäljare erbjuder häpnadsväckande erbjudanden. Mellan uppblåsta andrahandsvärde, rabatter, rabatter, garantier och andra incitament att köpa, är du sannolikt att hitta priset på den bil du vill ha är flera tusen mindre än du tror.
P Om du är i stånd att köpa en ny eller begagnad bil, gå vidare till steg 2.
2

ERBJUDANDE till samlare
p Om din bil är mer än 10 år gammal finns det sannolikt samlare som gärna skulle förbise dess nuvarande skick för en chans att utöka sin samling. Bilar i alla åldrar, fabrikat, modeller är önskvärt att samlare. Vem skulle ha trott Yugos, Neons och även eskorter skulle bli skatter som åren gick. Fortfarande, dessa fordon fortsätter att växa i värde till dem som värdesätter dem mest.

Du hittar collector grupper för nästan alla fabrikat och modell på nätet. Helt enkelt göra en sökning på Google, inklusive märke och modell på din bil tillsammans med orden "samlare" eller "forum". När du har hittat ett forum, diskutera fordon du har och frågar om någon är intresserad. Om du får några takers, kan du få mer riktning om var att lista din visst märke och modell.
3

delar på p Om du fortfarande orolig du kanske inte kunna sälja din junker bil, överväga att sälja sina delar. Många människor är förvånade över att finna att deras använt bilens lampor, hjul, däck, transmission och andra komponenter är ofta mer värdefullt än själva bilen.
P Om du är erfaren med fordonsindustrin arbete, kan du ta bort de delar som själv och sälja dem på Ebay, Craigslist, eller i din lokaltidning. Om du inte vill få händerna smutsiga, kan du lista alltid bilen del till försäljning med villkoret att köparen måste ta bort den delen. Naturligtvis ska du vara försiktig så att den enskilde inte kommer att orsaka skador på andra delar av bilen i sin iver att ta bort den önskade delen.

Du kan också välja att lista bilen till försäljning som en bildelar. I detta scenario, är köparen inte ute efter ett väl köra bil, men en bil som kommer att leverera användbara delar för samma märke och modell som de redan äger.

Gå vidare till steg 4 för att göra pengar på att sälja vad som är kvar i din gamla bil.
4

SÄLJ för skrot

Även efter att du har sålt din bil i delar, är resten fortfarande värt bra pengar. Den sekretessbelagda delen av din lokaltidning är troligen fylld med erbjudanden om att köpa begagnade bilar, oavsett skick. Motivationen för köparen är att din bil kan skalas för något värdefullt (som ni kanske har gjort när du sålt delar) och resten kan "lösas in" på en skrot återvinning center.
P Detta är sannolikt det minsta du kan förvänta dig att få för ett fordon. I huvudsak ett sista desperat försök att sälja din begagnade bil. Om en bil är i körklart skick, kommer du att dra förmodligen mer från att donera din bil till välgörenhet och dra av donation från din årsinkomst skatt. Men om du har en sann junker, eller bryr sig inte att få som involverade, säljer för skrot är ett snabbt och enkelt alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150574.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.