Tillståndsplikt för en Pennsylvania Motorcykel Återförsäljare

En licens att köpa och sälja motorcyklar i delstaten Pennsylvania är samma licens utfärdas till återförsäljare som vill sälja fullstora bilar. Inventering förhandlingar sker mellan mellan återförsäljaren och bilföretag, och Pennsylvania endast befattar sig med licensiering återförsäljare att utfärda tallrikar statlig licens och insamling av skatter. Staten har stränga krav för att bli återförsäljare som strävar efter att sålla bort några fly-by-night verksamhet som skulle försöka lura kunderna eller tvätta pengar genom bilförsäljningen. Ansökan och Bakgrundsinformation

De som vill bli en motorcykel återförsäljare i Pennsylvania måste lämna in en ansökan om att bli en bilåterförsäljare till Pennsylvania Department of Transportation (vanligen kallat Penn DOT) före godkännandet att köpa och sälja bilar av alla slag i staten. Denna ansökan måste innehålla ansökan /kontrollavgifter till delstaten Pennsylvania, fotografier av din verksamhet --- inklusive kontorsytor, låsbart arkivskåp, telefon, skrivbord, område av skärmen där du planerar att sälja fordon, permanent återförsäljare Sign och skrivit kontorstid, en kopia av köpekontraktet eller hyresavtal för fastigheten, en dragen diagram av verksamhetens dimensioner, en kopia av en elräkning, dokumentation från en kommun för att kontrollera korrekt zonindelning samt intyg om inflyttning från Department of Labor och Industri. Återförsäljarna måste också inneha ett giltigt fordons säljares licens i Pennsylvania och lägga till en färdig säkerhetsprövning utförs av staten polisen.
Inspektion av återförsäljaravtal Facility

När Penn DOT har godkänt ansökan material, bedriver det en fysisk inspektion av lokalerna för att kontrollera äktheten av de fotografier som lämnats in tillsammans med ansökan och se till att inga andra bedrägerier sker. Penn DOT kommer också verifiera att byggnaden uppfyller alla lokala regler och förordningar om säker konstruktion, belysning och skriva innan de ger slutgiltigt godkännande för återförsäljaren licens.
Separat FO Law

Pennsylvania motorcykel eller andra återförsäljare auto är skyldiga att upprätthålla andra befintliga företag som åtskilt från fordonsindustrin försäljningsverksamhet. Enligt PA-koden, måste företagen ha "separata" identiteter från varandra för att undvika eventuella intressekonflikter eller olagligt anställd tillgång till specifika fordon. Dessutom får återförsäljare använder endast partier som innehåller fordon till salu för att lagra dessa fordon och inte för något annat ändamål, såsom personal eller kundparkering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150727.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.