Hur man säljer en bil med No Motor

Att sälja en bil som inte körs, inklusive ett fordon med en dålig motor eller ingen motor alls, kan verka utmanande. Lyckligtvis sälja en bil utan motor är nog inte svårare än att sälja en bil med en motor, så länge du är realistisk om försäljningsvärdet på din icke-fungerande fordon. Ett fordon utan motor har betydligt mindre värde än ett fordon med en motor, men dessa fordon gör att hålla ett visst värde i vissa områden av begagnad bil marknaden. Instruktioner
1

Konsultera en expert för att hjälpa dig att avgöra vad din bil är värd. Du kan få en bra idé, till exempel genom att fråga med flera mekaniker och auto organ personal butik. Värdet av en motorless fordon är drastiskt annorlunda än värdet av en rinnande fordon, men det är ändå föremål för några av samma kriterier. Restvärdet på bilen, dess fysiska tillstånd och dess ålder kommer alla spela roller i vad motorns mindre bil är värd. Till exempel, om du har en relativt ny bil i utmärkt fysisk kondition, men utan en motor, kan en body shop vill köpa den för att använda karossdelar för att reparera en havererad bil av samma märke och modell. Värden kommer också att vara annorlunda om fordonet anses vara en klassiker eller var väldigt, väldigt dyrt nytt. Ett exempel skulle vara en Ferrari.
2

Sätt ditt fordon till försäljning. Gör klart i annonsen inlägg att fordonet inte har en motor och kommer inte att köras. Du kanske vill säga att det är en kandidat för restaurering eller som skulle göra ett bra delar bil, beroende på omständigheterna. Delar bilar är fordon som köps av ägarna av identiska fordon för användning som reservdelar.
3

sälja fordonet till ett skrotupplag eller som metallskrot. Om du har fastställt att din bil är värd mycket lite pengar, eller om det inte har sålts efter flera månader på marknaden, kanske du bara vill sälja din bil för sitt skrot värde till ett skrotupplag. Junkyards normalt betala mellan $ 50 och $ 250 dollar för icke-kör fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150763.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.