Hur man säljer en skräppost bil i Ohio

En skräp bil är ett fordon som är värt mer för sina delar än det är som ett helt fordon. Med andra ord, kan du sälja delar för mer än du kan bilen själv. De som bor i Ohio kommer att finna att sälja en skräppost bil är lättare än de kanske tror. Du kan sälja det på nätet, i din lokala tidning eller ens till en lokal bärgning gård. Saker du behöver
Telefonbok Alicante Telefon
Internet
Visa fler instruktioner
1

Kolla in "Kelly Blue Book" hemsida för att se skick och värdet på din gamla skräp bil. Du kanske tror att din bil är en gammal skräp fordon, men det kan visa sig vara värt mer än du tror. Bilar som är äldre eller mer sällsynta är sannolikt att vara värt mer än de som är nyare eller mer vanligt.
2

Call junkyards och gårdar bärgning i ditt område. Du kan hitta dessa telefonnummer i telefonboken. Vissa junkyards betalar pengar för skrotbilar medan andra bara acceptera dem som donationer. Du måste se till att du säljer din bil istället för att skänka det. Addera 3

Placera en annons i din lokaltidning samt större städerna i ditt område. Cincinnati, Columbus, Cleveland, Toledo och även Dayton är stora städer med stora tidningar som har annonser. Du kan lista ditt fordon för delar eller sälja det som är.
4

Besök "Classic Junkyard" hemsida och placera en annons. Dessa annonser kan vara så detaljerad eller så enkelt som du vill. Om du har en äldre eller klassisk bil, är detta ett utmärkt val.
5

Lista din bil på "eBay Motors" hemsida. Det spelar ingen roll var du bor i Ohio, kan du lista enkelt din online skräppost bil på denna webbplats. Allt du behöver göra är att lista ditt postnummer och så mycket information om bilen som möjligt, bland annat det faktum att det är en junker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150509.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.