Hur man säljer en bil för Parts i Chicago

Att sälja en bil för delar i Chicago, måste du veta hur du planerar att göra det och där för att sälja bilen. Du kan sälja bilen till en privat fest eller till ett garage eller en bärgning gård. Sälja bilen för delar som helhet inte alltid ta in den summa pengar man förväntar sig. Instruktioner
1

sälja bilen på Chicago Auto auktion. Denna webbplats gör det möjligt att placera bilen till försäljning till högstbjudande. Det finns en avgift för denna tjänst, men det verkar ha en god framgång.
2

Placera en annons i Chicago Tribune att sälja en bil för delar. Tidningen har en upplaga över hela Illinois och kommer att få ordet ut till dem som vill köpa bilar till delar. Se till att inkludera året och göra av bilen när du placerar annonsen.
3

sälja bilen till en bärgning gård som erbjuder betalning i förskott för en skräp bil. Titeln måste ha "Salvage" skrivet på det så att bilen aldrig kan säljas igen. Det finns vissa rädda varv runt Chicago lön för reservdelar bilar. Ett ställe att ringa eller besöka hemsidan för att skicka in din information är Junk Car.
4

sälja bilen själv. Placera en till salu skylt i fönstret och sedan placera bilen i en hög trafik område. Kontrollera med vänner som har hög trafik varven för att låta bilen stå tills det säljer. Alltid inkludera ett telefonnummer där du kan nås vid alla tidpunkter.
5

isär bilen och sälja delarna själv. Du kan sälja de delar i tidningen eller på eBay efter att du skapat ett konto. Detta sätt kommer troligen ta in mest pengar även efter frakt och hantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150492.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.