Hur sälja min motorcykel för gratis

Även om termen "MC" används ofta synonymt med "motorcykel", en motorcykel är en lätt motorcykel med låg ram, små hjul och förhöjda styret. Vissa kallar skotrar, så de som produceras av Vespa och Honda, motorcyklar också. Människor som inte vill besväret eller kostnaden för att äga och underhålla en bil rider ofta motorcyklar. Högskolestudenter och miljömässigt sinnade medborgare är också en bra målgrupp, eftersom motorcyklar är oftast ganska lätt att hänga med och få en effektiv gas körsträcka. Om du har en motorcykel för att sälja, kan du enkelt göra det gratis. Instruktioner
1

Post flygblad på anslagstavlor i skoter, motorcykel och verkstäder. Inkludera din motorcykel s år, göra och modell, ett foto av cykeln, och närbilder av eventuella skador. Beskriv specialfunktioner eller utrustning, reparationer som måste göras samt vilka ändringar eller större reparationer utförs. Inkludera din fråga pris, namn och telefonnummer eller e-postadress.
2

Post flygblad på anslagstavlor på samlingslokaler, college centra studerande och sovsalar, bibliotek, caféer och co-op marknader . Addera 3

Lista din motorcykel i "Motorcyklar /mopeder" i Craigslist. Inkludera ditt telefonnummer för snabbare svarstider, eller begära en privat e-postadress via Craigslist. Bilder på din motorcykel är valfria men förmodligen kommer att locka fler potentiella köpare.
4

Lägg upp en gratis annons för din motorcykel på cykel Classifieds, en online marknadsplats för motorcyklar och motorcyklar.
5

Fyll en offert förfrågan på Sälj Oss Din cykel, ett företag som köper motorcyklar, cyklar smuts, cyklar gatan och motorcyklar. En av de största grossisterna av tvåhjuliga fordon i USA, kommer bolaget att plocka upp din cykel var som helst i USA och bearbeta alla nödvändiga papper med banker eller finansinstitut för lån utdelningen.
6

Park din motorcykel i ett område med stadig gångtrafik och publicera en "Till salu" skylt på den. Inkludera ditt namn och telefonnummer på skylten.
7

Sälj din cykel till en vintage motorcykel eller skoter butik. Vissa återförsäljare kan också ge dig inbyte kredit på en ny cykel.
8

Lägg din cykel till salu på ditt sociala nätverk sida eller personliga blogg. Inkludera bilder om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150696.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.