Hur Skrot ut en Radiator

Om du har en bil kylare på dina händer, men ingen användning för det, kan du ha möjlighet att tjäna lite snabba pengar genom att sälja den som skrot, eller "skrota ut det." Radiatorer är oftast gjorda av aluminium, en av de mer värdefulla återvinningsbara metaller. Det finns några saker du behöver veta för att få den bästa avkastningen från skrotning ut en radiator för kontanter. Instruktioner
1

Kontakta lokala skrot återförsäljare i ditt område för att fråga om hur mycket pengar de kan erbjuda dig. Du kan hitta återförsäljare metallskrot antingen i din lokala telefonkatalogen eller genom att söka på nätet. Söker så många återförsäljare erbjuder som möjligt kommer att hjälpa dig att maximera dina inkomster.
2

Beskriv vilken typ av radiator som du skrotning till varje skrothandlare du pratar med. Om de är intresserade, kommer de att ge dig erbjudanden via telefon. Registrera varje erbjudande som du får, så att du senare kan vara säker på vem som gav dig det bästa erbjudandet.
3

Plocka återförsäljaren med det högsta budet att sälja till, och leverera din radiator till metallskrot återförsäljare som du har valt.
4

Låt återförsäljaren inspektera kylaren så att det är den modell överenskommits. Om dealern är nöjd, ska han betala dig det belopp som erbjuds via telefon. Om inte, kan du omförhandla ett pris du tycker är rättvist, eller du kan gå bort. När du har kommit till en överenskommelse, kommer dealern byta din radiator för kontanter.
5

Samla dina inkomster, vilket normalt sker kontant eller ett företag check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150762.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.