Vad Pappersarbete måste slutföras när sälja en bil?

Att sälja en bil är ofta en skrämmande process. Att veta vad pappersarbete du behöver kan göra processen enklare. Kontrollera att se till att du har en köpare, rengöra fordonet och har rätt formulär på sidan. Nödvändiga pappersarbetet

När du säljer en bil, se till att du har din titel och registrering till hands för själva processen i försäljningen. Med dessa dokument kan vara skillnaden mellan att sälja bilen och gå iväg besviken. Dessutom, med ett köpebrev som säger att "försäljningen är slutgiltigt" och att "säljaren ansvarar inte för framtida reparationer" kan du spara framtida svårigheter, men se till att köparen datum och initialer arket.


Valfritt Pappersarbete

Tillsammans med pappersarbete du behöver, det finns några ytterligare pappersarbete som kan hjälpa till med försäljningen. Att ha kvitton för delar som du har ersatts och reparationer som har utförts kan vara till nytta när man säljer din bil. Dessutom får ett kvitto på insättningen bidra till att säkra dedikerade köpare. Den inofficiella DMV Guide rekommenderar ber om en kontant deposition och informera köparen som skulle han ångra sig, förlorar han sin insättning.
Ytterligare pappersarbete

är annat pappersarbete som kan krävas av den stat som du bor i, exempelvis en säkerhetskontroll eller smog check, som är obligatorisk i Kalifornien. Kontrollera med ditt tillstånd för att se vilka ytterligare pappersarbete kan vara nödvändiga för att underlätta en transaktion. En webbplats för att hitta denna information är samarins.com /links.html, i "US DMV" avsnittet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150730.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.