Hur man säljer en skräppost bil i St Paul, Minnesota

Vad vi kallar en "skräp" bil är ofta allt annat än. Gamla clunkers och vrak kan fortfarande kommandot ett bra pris om de säljs hela, eller för reservdelar. Här är några lokala resurser för en St Paul, Minn, säljare, samt några allmänna råd för alla som vill få en bra affär för deras gamla fordon. Instruktioner
1

Sälj under icke-vintermånaderna. Du kommer att ha mycket bättre tur att hitta människor som är villiga att prata över en bil eller köpa en skräp bil, då undvika den hårda Minnesota vintern.
2

Bestäm vad som skulle vara ett bra värde i detaljhandeln för din bil i det skick det är i och vad den kommer sannolikt sälja för i tvillingstäderna. Ett bra sätt att göra detta är att använda Kelly Blue Book online. Denna sida kommer också att du kan avgöra om din bil kan vara värt betydligt mer med några smärre reparationer (detta kommer sannolikt att vara fallet om bilen inte körs, men skulle med vissa ändringar).

3

Prova nationella vrak-köpa tjänster som Köp My Wreck eller Junk-A-Car. Dessa typer av platser kommer att ge dig en offert baserad på ditt riktnummer.
4

Forskning lokala köpare. Ring lokala junkyards och be om offerter, eller använda några av de listor från länken nedan (varav flera specialiserade på skräp bilar och reservdelar). Jämförelse butik och försöka hitta det bästa erbjudandet. Du kan hitta den bästa utanför Twin Cities området.
5

Se vilken typ av affär du kan få sälja bilen direkt till en köpare. Använd gemenskap styrelser, Craigslist eller bara parkera bilen någonstans synlig med en "till salu" skylt på den. Var ärlig om bilens brister och se om du kan ansluta med någon som är händig och kan vara intresserade av fastställande upp det eller ha det fasta.
6

överväga att donera din bil till Newgate Education Center i stället för att sälja den. Du kan göra en skillnad i livet för någon som behöver det och få ett skatteavdrag på samma gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150529.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.