Hur får man en avdelning Sök i South Carolina

Titeln till ditt hem är det sista översyn gjorts av en abstractor. En titel sökning innebär en noggrann titt på alla de inspelade handlingar som bifogas ditt hem. I South Carolina, är en handling inte är en äganderätt dokument, utan det bara förmedlar äganderätten. Titeln är ägandet dokumentet. Du kan utföra en titel sökning på egen hand, men att anställa en professionell kommer att säkerställa noggrannheten. Instruktioner
1

Samla all information om din egendom först. Gå igenom dina register hus. Besök kansliet om Deeds för South Carolina stad där du bor. Sätt ihop alla transportmedel gärningar (garanti gärningar, AVSÄGA SIG SINA RÄTTIGHETER gärningar), inteckningar (både öppna och betalda) och eventuella skatt garantier (om tillämpligt). Detta kommer att påskynda processen titel sökning.
2

Forskning titel försäkringsbolag. Dessa är de företag som antingen har vattenproducenter på personal eller på en underleverantör. Några exempel på South Carolina titel företag inkluderar Investerare Företag Titel Försäkring, Sciway Titel Försäkring och Old Republic National Titel försäkringsbolag. Alla dessa företag har filialer statewide.
3

Jämför de avgifter som presenteras av varje företag i staten. South Carolina titel försäkringsbolag har ofta avtal med inteckning företag, men du kommer att behöva betala lite mer för en utomstående sökning. Priser kan variera från $ 100 till $ 500. Du kan också hitta en egenföretagare abstractor som debiterar per timme.
4

Välj ett företag titel försäkring. Presentera abstractor med all den information som du i steg 1. Se till att ge henne all information om panträtter statlig skatt - särskilt om de är från South Carolina Department of Revenue. Dessa måste ingå i titeln sökning.
5

Vänta på färdiga rapporten. En skicklig abstractor kan slutföra en heltäckande titel sökning i så lite som en till två dagar. Kontrollera titel rapport för noggrannhet. Behåll den fullständiga rapporten i dina register hus. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150664.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.