Hur Donera ett Travel Trailer

Att bli av med ett använt resa släpvagn vanligtvis kostar en avgift, särskilt om den inte körs. Donera resor släpvagn istället kan du spara pengar, och du vet att det är att hjälpa någon. Välj en organisation som du vill stödja. Många välgörenhetsorganisationer tar resor släpvagnar även om de inte fungerar, och det kommer att plockas upp från ditt hem vid en lämplig tidpunkt. Du kommer att få ett kvitto för ändamål skatteavdrag, och i vissa fall en kontant stipend, beroende på kvaliteten av fordonet. Saker du behöver Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

samtalstjänster Action Donation på 866-244-8464 för att donera din resa släpvagn. De skänker till många olika välgörenhetsorganisationer, och de kommer att be dig att välja en välgörenhetsorganisation. Svara på några frågor om ålder och skick av resor släpvagn, och ADS kommer att ge dig en uppskattning av dess värde och ställa in en tid för en representant för att plocka upp från ditt hem. Du kan också fylla i ett webbformulär (se Resurser).
2

Donera din resa släpvagn till bil Angel genom att ringa 800-227-2643. De ska be om fabrikat, modell, år och typ av drivmedel för din resa släpvagn, sedan inrätta en tid för att plocka upp den från ditt hus. Du kan också fylla i ett formulär på nätet (se Resurser).
3

Ring 800-515-6789 för att donera även en trailer skräp resa till Outreach Center. De skänker till utbildning och kommer att plocka upp bilen från ditt hus och släppa av alla blanketter som behövs för att hjälpa dig få full skatteåterbäring. Du kan också skicka information om din resa trailer på nätet (se Resurser).
4

Be för din skatteavdrag kvitto när någon plockar upp resor trailer från ditt hem.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150795.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.