Hur Donera en bil för Fire Training

brandkårer stora och små praxis auto losstagning så alla medlemmar i avdelningen lära sig att använda de Jaws of Life och ta bort folk från fordon efter auto olyckor. Donera din bil till en brandkår kan rädda ett liv genom att se brandmän vet hur man hanterar svåra auto olyckor. När du donera en bil, får du ett kvitto som du kan använda för att få ett skatteavdrag. Instruktioner
1

Rengör alla personliga saker ur bilen.
2

Hitta din bil titel, som du kommer att behöva lämna över till brandkåren när du donerar bil. Titeln ska vara i ditt namn. Om andra personer gemensamt äger bilen med dig, kommer de att behöva underteckna titeln också.
3

Ring din lokala brandkåren och be om de behöver fordon för auto-losstagning utbildning . Många lokala avdelningar har ett pågående behov av bilar till dessa övningar. Om de behöver fordon, fråga hur du kan leverera bilen och om det finns någon ytterligare pappersarbete du behöver ta med (bortsett från titeln).
4

Kontrollera med regionala brandkåren om din lokala avdelning gör inte behöver bilar. Fortsätt att kolla med brandkåren i din region tills du hittar en matchning.
5

släppa bilen vid brandkåren med lämpliga pappersarbete. Skriv över titeln till brandkåren och lämna det till dem. Om du har ordnat för en bärgningsbil för att ta bilen, underteckna titel till bogsera bolaget.
6

Få en skatt kvitto för din donation så att du kan dra av gåvan på din skatt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150715.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.