Hur man använder en som det är Contract när sälja en bil

Precis som det låter, det "som är" klausulen innebär att köparen tar bilen som den är. Du ser att klausulen i annonser när du letar efter en bil och i de flesta kontrakt för en bil. En typisk bil avtal kan läsa "$ 75.000 nya sportiga prototyp, som är." Det innebär att om bilen slutar springa i övermorgon, är köparen av lycka. Du kan använda det i ett muntligt eller skriftligt avtal. Instruktioner
1

Undvik vanligt misstag som en "som är" klausul skyddar säljaren från skadeståndsrättsliga. Förstå att bara för att du sätter "som är" i kontraktet eller säga "som är," det betyder inte att köparen förlorar i en rättegång över en bruten arm i en bilolycka.
2

Minns att en "som är" klausulen bara skyddar dig som säljare från en rättegång baserad på kontraktet konceptet. Kom ihåg att det inte skyddar dig från en skada kostym om du är vårdslös och någon skadas i bilen på grund av ditt fel.
3

Förutse att om köparen stämmer dig efter främre stötfångaren lossnar, förlorar köparen om han stämmer helt enkelt för retur av kontraktssumman. Räknar med att om bilen har en pedal som pinnar och du är försumliga i att sälja den till köparen, vinner den skadade köparen om han senare stämmer för skador som uppstått i en bilolycka som resulterar från din försumlighet.
4 < p> Minns bedrägeri undantag från regeln. Vet att du kommer att förlora även i ett kontrakt kostym om köparen kan bevisa bedrägeri. Undvik bedrägerier, t.ex. att lämna "Jag fick den här bilen från en gammal dam i New York som bara körde på söndagar" om det inte är sant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150633.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.