Hur man säljer en bil till en Salvage Yard

Om du funderar på att ta bort den fula fordon som kräver en rejäl investering för att få det att fungera igen, men har inga problem att ta upp utrymme på din fastighet, misströsta inte. Beroende på det aktuella tillståndet för fordonet, en bärgning gård kommer att ge dig lite extra fickpengar för att ta bort dina händer. Här är vad du behöver göra för att få det havererade fordonet förvisad på kort tid. Saker du behöver
Telefon boktitel
Bil
Bilnycklar
Visa fler instruktioner
1

meter Kontakt bärgning i ditt område. Fråga om de är intresserade av att köpa bilen. Om en bärgning gård uttrycker intresse, kommer de att göra det i form av att be dig flera frågor om bilen. Betingat av insamlade fakta, kommer företrädare från bärgning gård ger dig en första offert för din bil, i avvaktan på en inspektion.
2

Ta bort alla personliga saker från bilen och ta ut all utrustning du kanske vill behålla, t.ex. en stereo. När bärgning gård tar ägandet av bilen, har du inte längre rätt att säkra allt från fordonet.
3

Ordna transport av din bil till bärgning gård. I vissa fall kan en bärgning gård erbjuder bogsering kostnadsfritt från dina lokaler. Var noga med att fråga under den inledande samtalet.
4

Presentera din bil för kontroll. Inspektionen ska utföras av en representant från bärgning gård och beroende på transporten, kan antingen ske vid bärgning gård, eller på din egendom. Vid ingående av inspektionen, kommer företrädare gör ett sista bud som är oftast icke-förhandlingsbara, dina alternativ kommer att omfatta godkännande eller avslag av erbjudandet
5

Avstå titeln och nycklarna till bärgning gård. . Du kommer att vara tvungna att underteckna över titeln till bärgning gård och titeln status ändras till "rädda." Vid undertecknandet över titeln, mognar affären slutförts och bärgning gård skall överlämna betalning för ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150655.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.