Hur man säljer en Bärgning Car

I den här artikeln kommer du att lära dig att sälja en bil med en bärgning titel. Saker du behöver
vehilce Ca titel
. $ 150
Visa fler instruktioner
1

Det första steget i att sälja en bil med en bärgning titel är att ha bilen bedöms av en ASE (Automotive Service Excellence) certifierad mekaniker för att säkerställa att eventuella reparationer som gjorts på bilen gjordes korrekt. Denna inspektion bör kosta ungefär $ 75. Se till att du behåller en kopia av kontrollrapporten. Du kan sälja en bärgning fordon utan att göra reparationer, men du kommer troligtvis att sälja den till en automatisk bärgningsföretag eller skroten med en betydande förlust.
2

Nästa, spenderar ca $ 25 och få deluxe-typ tvätt på en lokal biltvätt. Om du vill spendera de extra pengar och få bilen fullt detaljerad, räkna med att betala ca $ 100. Sedan sätta ihop en annons för din lokaltidning, craigslist, etc. Inte nämna bärgning status i annonsen, men sätter ett pris i annonsen. Din bil bör vara betydligt mindre pengar än andra jämförbara fordon med rena titlar, så förväntar telefonsamtal!
3

Slutligen, när potentiella köpare kommer att titta på bilen, se till att offentliggöra Faktum är att fordonet har en bärgning titel. Var noga med att visa dem den kontroll samt eventuella kvitton för reparationer. Också ge den presumtive köparen en möjlighet att ta bilen till sin egen mekaniker. Det är en rimlig begäran med tanke på att du säljer ett fordon med en bärgning titel. När du och köparen har kommit överens om att ett pris, samla in pengarna i kontanter eller bankväxel. Se till att alla köpebrevet som du ritar upp gör noterar bärgning titel, och har köparen underteckna den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150546.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.