Hur får man en begagnad bil mycket att sälja din bil

Om du är på marknaden för att sälja din begagnade bil och antingen inte vet var du ska börja eller har provat tidning och Internet lägger till eller lägger upp bilder i den lokala mataffären med ingen framgång, är den här artikeln för dig. Du kanske också vet hur det känns när du går till en ny bil återförsäljare och vill köpa en ny bil och använd din begagnade bil som inbyte, och du erbjöds endast en liten del av vad du tycker bilen är värd. Med följande steg kommer att få dig mest för din bil utan att gå igenom alla krångel med att placera annonser, gnabb med nya bilhandlare eller med främlingar kommer till ditt hem för att titta på bilen. Instruktioner
1

Kolla begagnad bil partier i ditt område och noterar platser som säljer din typ av bil. Tänk på märke och år och notera också hur de är prissatta. Undvik Bilhandlare, mycket stora massor och återförsäljare franchisebutiker där företagens tillstånd som behövs för att göra något utöver det vanliga. Du vill ta itu med en lokal liten till medelstora parti där du har en chans att tala direkt till ägaren.
2

Bestäm hur mycket pengar du är villig att ta för din bil och vara realistiska . Bara för att ett klistermärke pris på en bil på begagnad bil mycket säger $ 5000 betyder inte att det är vad det kommer att sälja för. Bestäm ett verkligt marknadsvärde för just din bil och sedan inser att du kommer att få mindre än så, vilket för återförsäljaren att få betalt för sina insatser. En tydlig bil titel i ditt namn är ganska viktigt. Om du fortfarande är skyldig pengar, kommer det att bli svårare att sälja på detta sätt, eftersom köparen, återförsäljaren eller kommer du först måste betala av bilen för att få en övergång av äganderätten, och det tar lite tid. En återförsäljare vill verkligen ta itu med en ren titel så att när försäljningen sker, är titeln överförs samma dag. Din bil
3

Wash, vax och verkligen detalj så det kommer ser sitt bästa!
4

Stopp i några av de partier som du har valt som verkar vara bra kandidater och passar bäst till "vill" sätta din bil på tomten. Detta skulle inte vara en återförsäljare som specialiserat sig på Jeepar och SUV är om du försöker sälja en liten Volkswagen, till exempel.
5

få rätt till en eller flera ägare av partiet och presentera ditt fall , visar dem din super ren bil. Förklara för dem att du har en bil som passar profilen för den typ av bilar som de säljer, och att du hoppades att du kan slå ett avtal med dem så att du kan sätta din bil på sin lott för dem att sälja den för dig. Vad betyder det för dem är vad du behöver prata om, till exempel om du skulle ta min bil in kommer du att kunna boka ditt kapital du annars skulle behöva spendera för att köpa en bil på en grossist auktion, vilket är hur de förvärva merparten av sina bilar. Påpeka att din bil kommer att passa rätt in i deras profil av bilar. Påpeka några bra punkter om din bil, exempelvis nya bromsar eller batteri och så vidare. Nämn att du bor i området och att du bara inte vill gå igenom hela massakern att sälja den själv. Nämn att du är öppen för rättvis prissättning och att du vill vara säker på att de får betalt för att hjälpa dig. Har rätt attityd när du presenterar ditt fall. Försök inte berätta för dem deras verksamhet. Du kommer att vara mest framgångsrik när du pratar ödmjukt och ärligt. De skulle mycket hellre göra affärer med någon de gillar än någon som kommer att bli en huvudvärk för dem.
6

När ditt ärende presenteras, kommer du att höra en av några möjliga svar. Om de inte är öppna för era förslag, fråga dem om de råkar veta av en annan återförsäljare i området som kan vara intresserade av att arbeta med dig. Du kan bli förvånad, eftersom de kan tyda på ett annat parti som är perfekt för dig. När du får ett positivt svar
7

, kommer du att behöva diskutera hur mycket de tror att de kan sälja din bil och vad de ska förvänta sig för en provision. Det finns några typiska sätt att betala återförsäljaren - en procentsats av vad någonsin bilen säljer för, som bör ligga mellan 3 och 10 procent av det totala försäljningspriset, beroende på värdet av bilen, handlaren har något över en inställd siffra som är bestämt i förväg att du kommer att få för dig själv för bilen, eller en rak avgift som beror på hur mycket bilen säljer för. Förhandla efter behag, men vara noga med att inte trycka för hårt till den punkt där de inte längre är intresserade.
8

Sätt din slutliga skriftliga medgivande. Du kanske inte nödvändigtvis behöver en omfattande kontrakt, men åtminstone något att hålla alla ärliga. Du kan välja att skriva en faktisk sändning avtal, signering bilen över till återförsäljaren tills säljs för ett visst minimipris innan ett set utgångsdatum, eller så kan du bara underteckna ett avtal per den specifika termer du har muntligen kommit överens om.

9

När bilen bjuds ut till försäljning på mycket, kolla in med återförsäljaren utan att göra dig själv en pest. Du kan även erbjuda att komma in då och då och hålla bilen ren om de vill, och vara tillgänglig via telefon eller i person att ge ett slutligt okej på eventuella erbjudanden som kan vara under dina förväntningar, men ändå kanske värt att tala om.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150481.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.