Hur man säljer en bil med en ombyggd titel

Ett fordon med en titel som säger "ombyggda" på det i allmänhet refererar till en bil eller lastbil som har varit i en allvarlig olycka som var illa nog för försäkringsbolaget att totalt det. När det händer ett fordon ges en bärgning titel. Om fordonet därefter repareras ordentligt, kan det inspekteras och re-titeln med en ombyggd titel. Problemet med bilar med ombyggda titlarna är att det alltid kommer att vara kända för alla potentiella köpare att fordonet har skadats och sedan repareras, vilket minskar värdet. Instruktioner
1

Var ärlig och up front om olyckan och de skador som uppstod på fordonet. En av de viktigaste sakerna att sälja en bil med en ombyggd titel att vara helt ärlig med eventuella köpare som tittar på bilen. Berätta för dem exakt vad som hände och omfattningen av skadan. Om de sluta köpa det från dig, kan du ärlighet hindra dem från att komma tillbaka till dig och försöker få sina pengar tillbaka eller potentiellt stämma dig. Det sista du vill är juridiska frågor eftersom du inte var helt ärlig om det fordon du sålt.
2

Har kvitton och dokumentation av det arbete som gjordes. Att kunna visa att reparationer utförs av en kompetent butik och att arbetet utfördes på rätt sätt är också avgörande. Du vill kunna bevisa att bilen var fast ordentligt, om det var skador på ramen eller helt enkelt omfattande kroppen skada. Detta kommer att ge potentiella köpare mer förtroende för dig som säljare och vad du säljer. Addera 3

vara förhandlingsbart. Fordon som har byggts om eller titlar bärgning anses i allmänhet mindre värdefulla och önskvärda än fordon med rena titlar. Dock är det upp till att köpa en ombyggd bil att köparen potentiellt spara en avsevärd summa pengar jämfört med att köpa samma modell med en tydlig titel. Detta gäller särskilt om bilen var fast korrekt och i en hög kvalitet, säker sätt. Som säljare dock måste du också inse att det fordon du säljer har ett minskat värde på grund av titeln. Du måste vara flexibel på priset om du ska sälja den.
4

Kontrollera lokala lagar. Olika länder har olika lagar när det gäller att sälja och textning fordon som har förstört och återuppbyggdes. Se till att du går igenom rätt kanaler när det gäller att bygga om bilen och sedan har det inspekterats och titeln korrekt.
5

Låt potentiella köpare besiktiga fordonet noga, provköra den ordentligt och har sin egen, oberoende mekaniker ser det över för att se till att det är trafiksäkert. Återigen kommer detta att ge potentiella köpare av din ombyggda fordon mer förtroende för dig och bilen du säljer.
6

Detalj fordonet från topp till botten. Detta gäller för bil du kan sälja, men är ännu mer sant för en bil med en ombyggd titel. Tvätta och vaxa den, rengör motorrummet och interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150622.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.