Hur man överför en begagnad bil titel

Varje stat har olika krav på begagnade överföringar bil titel. I vissa stater, kan säljaren och köparen genomföra denna del av den automatiska transaktionen privat, men i andra fall måste båda parter göra detta vid Institutionen för motorfordon (DMV). Säljarna kan behöva tillhandahålla handlingar för fordonet vid överföring av titel, men det beror också på staten. Instruktioner
1

Sign och datum titeln. Vanligtvis finns det en sektion på baksidan av en titel för den tidigare bilägaren att underteckna. Du måste skriva ditt namn samt och ange körsträcka på bilen.
2

Har den nya ägaren underteckna och datera titeln i de utvalda områdena. Vanligtvis måste den nya ägaren underteckna ett avsnitt på baksidan av titeln och en framför. Vid denna punkt, har titeln överförts till den nya ägaren, som måste ta det till DMV för att registrera överlåtelsen.
3

Supply ytterligare handlingar krävs av ditt tillstånd. Till exempel, enligt DMV.org måste begagnad bil säljare i Maryland leverera ett köpebrev, måste säljarna i Kalifornien ger en smog testcertifikation och i Missouri, måste köparna ha ett certifikat säkerhetsinspektion. Kontrollera med din statens DMV för information om de handlingar du måste ge.
4

Besök din lokala DMV kontor, om det behövs. I vissa stater, måste säljaren och köparen utför titeln överföringen på DMV. Om detta är ett krav i ditt tillstånd, räkna med att betala en övergångssumma på mellan $ 20 till flera hundra dollar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150682.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.