Hur man säljer begagnade katalysatorer

Katalysatorer är en bil del som välja frånluften. De innehåller vissa metaller som har något värde som skrot och kan återanvändas eller smältas ner. Om du är villig att spendera lite tid att forska lokala alternativ, bör du kunna sälja dina katalysatorer till en automatisk verkstad eller skrot återförsäljare. Det finns också många online-alternativ, som samtidigt potentiellt mer tidskrävande, kan också ge dig mer pengar, särskilt om du bor i ett landsbygdsområde. Instruktioner
1

Kontakta flera lokala bilhandlare och bilverkstäder. Om dina katalysatorer fungerar fortfarande, kanske de vill ha dem även för direkt återanvändning. Beskriver den kvalitet och kvantifiera över telefon, och innan de begår bilverkstad kommer förmodligen vill att du ska få de omvandlarna in för utvärdering.
2

ringa flera skrothandlare metall och frågar dem vad slags metall som de För närvarande är du betalar för. Berätta för dem den ungefärliga vikten av omvandlare och fråga om det låter som något de skulle vara intresserade av att köpa. För brutna omvandlare som inte kan återanvändas i en bil, sälja till en skrot återförsäljare blir lättast för dig. Bara ta dem in, återförsäljaren kommer att lämna ett erbjudande, och du kommer att kunna lämna med kontanter i handen.
3

Lista katalysatorerna på nätet om du inte har tur med andra alternativ. Tänk på att du kommer att betala fraktkostnader, så inkluderar det antingen i listpris omvandlare, eller under fraktkostnader. Några webbplatser där du kan lista saker till försäljning är Recycle.net 's Katalysator sida, eBay och Tradekey.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150781.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.