Lägga till namn till avdelningarna När Gifting

Om du har en bil som för närvarande är titeln på ditt namn, du kan gåva till ett barn, släkting eller någon annan som du är intresserad av Gifting det till. Medan vissa Gifting av auto titlar innebär helt ersätta ditt namn med gåvan mottagarens namn kan du också present en bil genom att bara lägga till namnet på den gåva mottagaren till titeln. Detta är vanligt när föräldrar gåva en bil till ett barn. Saker du behöver
Ny titel bildar
pengar för avgifter
Visa fler instruktioner
1

Besök din lokala avdelning av motorfordon kontor, eller ditt län kontor som frågor titlar. Begär formerna för att lägga till ett namn till en gåva auto titel. I vissa stater, kommer du att få en titel gåva certifiering, medan andra kommer att ge dig en ny titel ansökan med en skattefri gåva ansökan. Vissa stater, såsom Maryland, har dessa former finns på deras DMV hemsida.
2

fylla i formulären från DMV. Information du behöver ingår året av bilen, göra av bilen, modell av bilen, ditt namn, det namn som måste läggas till i rubriken och din relation till den personen. I vissa stater, kan du bli tvungen att bevisa av relation om du Gifting till en släkting med ett annat namn. Den gåva mottagaren kommer också att behöva underteckna åtminstone den aktuella titeln och möjligen några av de former.
3

Ta den aktuella titeln, de ifyllda formulären och gåvan mottagaren med dig för att få namn läggas till titeln på ditt lokala DMV kontor plats, eller länet kontoret som utfärdar titlar. Du kommer att få betala en avgift för den nya titeln som ska utfärdas, vilket varierar från staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150713.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.