Hur man säljer motorer på Internet

Att förstå hur man säljer motorer på Internet kan hjälpa dig på många sätt. Om du har en motor som du vill sälja, men ditt lokala område är inte produktiv, du behöver ett annat alternativ. Internet är det alternativet, men du måste veta hur man använder det och vad det innebär när du säljer något på nätet. Du måste veta vad du ska göra, vad du behöver och där att lista motorn till salu. Saker du behöver
motorinformation
Frakt Rederi
kostar köp online resurs för att sälja Bilder motor
i motorn
Hur du kommer att acceptera betalning låda
Trä eller pall för sjöfarten
Visa fler instruktioner
1

hitta en rederi som kommer att leverera motorn. Ett rederi som körbana Express levereras motorer som är säkrade i en trä låda eller på en pall. Detta är det enda sättet att transportera en vara av sådan vikt och storlek.
2

Beräkna skeppningsvikt enligt vad rederiet avgifter. Du bör tala med rederiet och ta reda på kostnaden samt det material du behöver för att göra behållaren trä sjöfart eller pallen. Lådan och pallen ingår i vikt för fraktkostnaderna.
3

Skriv ner detaljerna om motorn. Detalj motorns storlek, vad motorn kommer med såsom, är det en komplett motor eller en partiell motor. Ge alla detaljer som en köpare skulle behöva veta innan köpet. Ge året och gör att motorn också.
4

Producera bilder av motorn från olika vinklar. Visa några speciella delar som kan ingå på motorn. Om möjligt, gör en video om motorn körs med ljud. Detta är ett plus för en köpare att se och höra.
5

Välj det bästa sättet att sälja motorn. Du kan välja en auktion webbplats som eBay Motors att ta emot bud eller du kanske vill lista motorn i en klassificerad nätet såsom Craigslist med ett fast pris.
6

Välj en avbetalningsplan du kan acceptera . Om du har ett Paypal-konto, kan du acceptera en betalning på detta sätt eller be om en postanvisning eller kreditkort för köp. Det är inte klokt att acceptera en personlig check om du måste skicka produkten bortrest. Du kan behöva en bankväxel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150565.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.