Hur man byter en Kansas Auto Titel

Om du äger en bil i delstaten Kansas, är det nödvändigt att ha en titel till bilen i händelse av att du måste bevisa att du äger den. När du köpt bilen, bör du ha fått en titel. Om du förlorar eller skadar titel, kan du lämna in en ansökan till din lokala County Kassör Motor Vehicle kontor för en ersättare bil titel. För att göra detta, måste du ge lite information om bilen och betala en avgift. Instruktioner
1

få en kopia av den Kansas Manual Ansökan om Duplicate, Secured eller Reissue avdelning. Det finns online på Kansas Department of Revenue, Division of Motor Vehicles hemsida.
2

Markera rutan högst upp i programmet visar att du ansöker om ett duplikat titel till din bil.

3

Lista titeln numret som fanns på den ursprungliga titeln, om du vet det. Sedan skriva in information om dig bil i Vehicle Information avsnittet. Inkludera året, gör, identifieringsnummer och registreringsnummer på din bil. Kontrollera bilens nuvarande körsträcka läsning och skriva det numret på raden ovanför "mätarställning." Markera rutan som anger att du har varit sanningsenlig om körsträcka du angett.
4

Ange ditt namn i Ägarinformation avsnitt. Bifoga namn och adress som den noterades på missriktad titeln. Du bör också ange Kansas län där bilen var ursprungligen titeln. Om du vill att din nya titeln skickas till den adress du angav, kryssa i rutan i "Mail Titel To:" avsnittet. Men om du vill ha ersättning titel skickas till ett annat namn och adress, skriv in den informationen.
5

Ignorera avsnitten frågar om lienholder information. Om det finns en lienholder noterat på din original bil titel, kan du inte begära en dubblett titel. Intyga att du är ägaren av bilen i "Duplicera avdelning Certification" avsnittet. Markera en ruta för att ange varför du ansöker om en ny bil titel.
6

Skriv i ansökan. Ta eller maila den till din lokala County Kassör Motor Vehicle Office tillsammans med $ 10 i kontanter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150367.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.