Hur bli av en bärgning titel

När ett fordon lider skada överstigande 75 procent av sitt värde, är en bärgning titel som ges till det fordonet. Vissa stater utfärdar också bärgning titlar, stulna fordon. I de flesta stater, är bilar med bärgning titlar anses olämpliga att köra bil och kan inte lagligt att vara på väg. Även en bärgning beteckning aldrig helt kan avlägsnas från fordonet titel, kommer om en bil är helt reparerad och passerar en statlig inspektion, en ombyggd bärgning titel eller ombyggda titel utfärdas. Saker du behöver
Kvitton för reparationer och delar | Ombyggda titel ansökan
delar certifieringsblankett
Bilder av det skadade fordonet
Ansökningsavgift
Visa fler instruktioner

1

Reparera skador på fordonet. Behåll alla kvitton för eventuella reparationer och reservdelar. Notera chassinumret (VIN) för de bilar som du använder för eventuella begagnade reservdelar. Du kommer att behöva producera dessa dokument med din ansökan om en ombyggd titel.
2

fylla i de blanketter som krävs av din statens avdelning för motorfordon före besiktning. De flesta stater kräver en ombyggd titel program, delar certifiering formulär och bilder på det skadade fordonet.
3

Schemalägg en inspektion med en statligt godkänd besiktningsman. Du kan inte köra en bil som ännu inte har godkänts vid kontrollen, så ordna att överföra bilen till besiktning platsen lagligt.
4

Skicka pappersarbete och bevis på en vidare inspektion till din statens titel avdelning. Betala eventuella avgifter. Om ansökan är komplett, kommer ditt tillstånd att utfärda en ombyggd eller ombyggda bärgning titel och du kommer att vara gratis att köra och sälja fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150363.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.