Hur förbereda ditt fordon för Max Trade Värde

Innan du kör in i ett återförsäljaravtal med handel på ditt sinne, göra vissa mindre skador kontroll för att få det bästa handel i värde för din bil. Genom att uppmärksamma några detaljer som de bedömare kommer att titta på, kan du få mer för din handel-in utan att spendera en hel del att göra det. Saker du behöver
Bil rengöring tillbehör eller en bilhandlare butik
små tillbehör som kan behöva bytas ut eller repareras, såsom glödlampor eller säkringar
blå bok eller guld bokfört värde på din bil

Visa fler instruktioner
1

Kom ihåg att den mest uppenbara är ofta de mest förbisedda när man tar ett fordon för handeln. Om det är smutsigt det kan kosta dig. Ta dig tid att göra en grundlig detaljer på din bil eller lastbil interiör och exteriör. Om färgen har avtrubbade, använd en polering produkt och ett bra vax för att återställa en del av sin glans. Första intryck är viktiga för värderingsmän.
2

Tänk estetik din bil när du sitter i förarsätet, ur en ny ägare. Har det en lukt? Har den bildekaler ovanpå bildekaler? Är vreden och instrumentpanelen i gott skick? Dessa är enkla korrigeringar som kan lägga ett överraskande värde.
3

Reparera eventuella enkla frågor som kan vara problematiskt när ditt fordon är i händerna på en värderingsman. Brända strålkastare, glödlampor och trasiga säkringar är snabba att byta till en rimlig kostnad. Om dina däck är skallig eller är uppenbarligen i behov av ersättning, anser att det är en investering för att leta efter utförsäljningar på däck.
4

Restore stötar och märken med minimal ansträngning till en rimlig kostnad. Kontrollera med en body shop och be om en bedömning. Basera dina beslut på att väga kostnaden mot den potentiella avkastningen vid tidpunkten för handeln. Detsamma gäller med vindrutan sprickor.
5

Tänk som en värderingsman innan du går in för att handla din bil. Vet du vad din bil är värd innan du går i. Det kommer att bli mycket lättare att förhandla om handeln med erbjudande om du har gjort dina läxor och du har förberett din bil eller lastbil för handel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150092.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.