Hur får man en grossist auto License

Att få en grossist auto licens varierar något från land till land, men de åtgärder som nämns i denna artikel är tillämpliga på de flesta ställen och kräver endast smärre ändringar i andra. Tänk på att de flesta stater har två klasser av auto-sälja licenser: parti-och detaljhandel. Ett partihandelstillstånd tillåter endast för inköp av fordon från återförsäljare auktioner eller direkt från licensierade återförsäljare i landet (inget köp från gatan). Ett partihandelstillstånd tillåter endast försäljning av fordon till återförsäljarna, ett partihandelstillstånd inte tillåter försäljning av ett fordon till någon medlem av allmänheten. En detaljhandel licens ger alla fördelarna hos en partihandelstillstånd men tillåter också för inköp och försäljning av fordon till allmänheten också. Instruktioner
1

Kontakta din lokala Department of Motor Vehicles (DMV) eller Department of Transportation (DOT) kontor och få en grossist licensansökan från återförsäljaren Licensing Unit.
2

Fyll i formuläret och skicka det med den avgift som krävs. Innehålla namn och adress på alla människor som kommer att beröras i din grossist bilbranschen.
3

Betala avgiften för en säkerhetsprövning. En kriminell bakgrund kontroll körs på dig och alla andra personer som är listade på din ansökan. I de flesta stater bedrägeri övertygelse inom de senaste 10 åren eller något brott övertygelse inom de senaste 5 åren kommer att vara grund för ett förnekande av din grossist auto licens.
4

ta staten testet att bli en grossist återförsäljare. De flesta människor tar ett förtest innan med det verkliga provet för att bekanta sig med de typer av frågor som de kommer att ställas på licensiering testet. Det finns en avgift för detta test, som varierar från stat till stat.
5

Köp en obligation. Vem som helst med en grossist auto licens måste bindas i varje stat. Storleken på bindningen varierar kraftigt från land till sate.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150144.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.