Hur Återvinn en Auto i Connecticut

När det blir dags att pensionera din gamla bil, kan det vara svårt att avgöra vad man ska göra med det. Bilar med hög körsträcka eller mekaniska problem vanligtvis inte hämtar ett högt försäljningspris på begagnade marknaden. Lämna din bil till rost på din uppfart eller bakgård är miljömässigt oansvarigt och ett slöseri med fungerande delar som kan återanvändas. Återvinning din bil i delstaten Connecticut är en av de bästa sätten att ge det ett andra liv. Saker du behöver
bilägande titel
Visa fler instruktioner
1

Notera några större mekaniska problem med din bil, t.ex. en dålig sändning eller en kamrem i behov av ersättning. Om du kör en populär bil modell, också notera vilka delar du misstänker att kunna återanvändas.
2

Besök en bilmekaniker för att ha alla bilens vätskor dräneras. Det är viktigt att ta bilen till en licensierad bilverkstad, eftersom de garanterar säker och miljövänlig avfallshantering av dessa vätskor.
3

Bärgning alla återanvändbara delar från bilen. Om du är bekant med mekaniken i din bil, tveka inte att ta bort dessa delar själv. Annars, kontakta en professionell mekaniker. Håll delarna för personlig återanvändning eller sälja dem lokalt.
4

Schedule en pickup med en Connecticut auto organ haverera tjänsten. Ha ditt ägande titel på sidan, eftersom de flesta tjänster kräver det innan dragande bort bilen. Väl på haverera grunder, kommer bilens metall skalas och säljs vidare som skrot eller smälts ner för remolding.
5

Kontakta en Connecticut-baserade program fordon donation, såsom Ge Cars. Förutom att ge dig med en skatteintäkt för det uppskattade värdet av ditt bidrag, dessa program kommer också bogsera bort bilen gratis. När donerade, kan bilen vara renoverade för återförsäljning eller säljas på offentlig auktion.
6

Fråga med andra lokala välgörenhetsorganisationer för att se om de accepterar auto donationer. Goodwill och Frälsningsarmén har många platser i hela delstaten Connecticut, och de flesta kommer att acceptera funktionella fordon. Var noga med att få en skatt kvitto när du har tecknat över ditt ägande titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150370.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.