Hur säljer jag en bil i Delaware?

Bil säljare i Delaware bör förbereda sig för en process i två delar. Först måste en säljare se till att hans bil överensstämmer med Delaware statens lag. Därefter bör en säljare använder en kombination av lokala och nationella resurser till forskning priserna och marknadsföra sitt fordon. Utsläpp

Försäkra din bil möter Delaware State utsläpp lagar genom att besöka den lokala avdelningen av motorfordon (DMV). En DMV tekniker utför avgasprovet vid tomgång och två hastigheter för att följa den federala Clean Air Act. Gör eventuella reparationer som behövs för att ta bilen upp till Delaware standarder.
Forskning och Reklam

priserna Forskning för liknande bilar tillgängliga i ditt område av staten. Lokala tidningar ger radannonser för jämförelser, i Lewes, erbjuder Cape Gazette lokala bilar till salu, i Dover-området, ger Dover Post en likvärdig resurs. Online-sajter som AutoTrader.com och NADA.com kan du söka efter begagnade bilar i Delaware och jämföra priser. Använd dessa resurser för att lista din bil till försäljning. Säljare som bor i Newark område bör annonsera i University of Delaware studenttidning, The Review, och annonser Post i berest områden runt campus.
Titel

Efter en köpare gör ett erbjudande och du accepterar det, komponera ett köpebrev med köparen (s) namn, datum för försäljningen, fordonets information och datum för försäljningen. Delstaten Delaware kräver också en säljare för att fylla i avsnitt 1 på baksidan av titeln (Tilldelning av certifikat för avdelning). Dessutom måste säljaren slutföra Säljarens rapport Sale --- sitter på undersidan av Delaware bil titel --- och skicka den till Avdelningen för motorfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150318.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.