Hur sälja din begagnade bil, van eller lastbil och få mest pengar för det

Att sälja en bil är inte riktigt så enkelt som det verkar, i synnerhet när en björn marknad gör sitt bästa för att smälla ner din varje plan. Att få översta dollar för en bil är som att göra kroppen-arbete, 90 procent av det är i saker som ingen ser eller tänker på. Om du menar allvar med att klämma varje droppe vätska värde ur en bil, är det bästa du kan göra för att följa de mönster som fastställts av dem som säljer bilar för en levande. Saker du behöver
bil att sälja
ägare titel
digitalkamera
dator
tålamod
Visa fler instruktioner
1

Rengör fordonet. Rengör det, betala någon att rengöra den och rengör den igen. En bra detalj jobb --- inklusive mattan schampo, är polish och vax --- avgörande för att få ut det mesta av någon bil. Återförsäljarna hela besättningar av människor för att rengöra AC ventiler, polska linser strålkastare och fönster, ång-ren underreden och bli av interiör fläckar. Ersätta något som kommer att stänga av en potentiell köpare, inklusive inkompatibla däck och synbart trasiga delar. Överväg att ta bort personliga tillägg, du kanske tror att stick-on Chrome ser tjusig, men inte alla kommer. Efter rengöring din bil, träffade undersidan av hjul-brunnar med billig platt-svart sprayfärg. Det kommer att dölja fula grejer och gör din färg och hjul ser ljusare.
2

Ring en automatisk mäklare att ta reda på vad som rör sig i ditt område och omgivande områden. Auto mäklare har oftast insidan scoop om vad som rör sig i ett visst område. En automatisk mäklare ringer återförsäljare runt om i landet, försöker flytta en bil från en plats till en annan och ta en avgift för tjänsten. Ford F-150s skulle sitta som stenar i San Fransisco, men de säljer som varm-kakor i Anahiem, mäklarens jobb är att veta vem som köper vad och hur mycket de betalar för det. Om du inte kan hitta en mäklare i din lokala gula sidorna, bege dig till en lokal ny-bilfirma och be chefen som de använder.
3

Besluta om det medium som passar din försäljning behov. En tidning tillägg är mer benägna att hamna foder en undulat bur än att få läsa, så försök inte med tryck. Internet är ett bra alternativ om en mäklare säger att din fordonstyp säljer bäst i nästa tillstånd. Om din fordonstyp säljer bra någonstans i närheten, men inte lokalt --- säga 100 till 400 miles away --- sedan kontakta en sändning återförsäljare i det området. Inlämning återförsäljare kommer att sälja din bil i utbyte mot en andel av försäljningen och kommer att sitta barnvakt det tills det säljer. Även om din bil sitter på en sändning återförsäljare, lägga ut det på nätet för att fördubbla dina odds för försäljning och eventuellt spara på provision.
4

Ta bilen till en professionell fotograf. Även professionell fotografering kan verka som en ovidkommande kostnad, kunde bra bilder gör väl skillnaden mellan en snabb försäljning och annan begagnad bil på Internet. Pro fotografer kommer förmodligen debitera dig $ 100 eller mindre, och en bra man kommer att använda top-notch, HD-utrustning och vet komponera fotografiet med perfekt belysning och bakgrunden för att framhäva bilens positiva aspekter. Bil fotografering är en konst i sig, förvänta dig inte att få topp dollar för din resa med en suddig mobiltelefon pic fattas i en gas station parkeringsplats mitt på dagen. Om du menar allvar med att få stora pengar, så du gör klokt i att investera lite i reklam förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150194.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.