Hur man gör med bilvrak

En havererade fordon sitter i din uppfart är en skamfläck. Om det sitter länge nog, det också kommer att läcka vätska och skapa en fysisk och miljöfara. Det är bäst att göra sig av havererade fordon som du inte har för avsikt att reparera eller köra igen. Det finns en enorm marknad för havererade fordon på grund av efterfrågan på begagnade delar, som är billigare än nya. Det finns flera sätt att göra sig av havererade fordon. Instruktioner
1

Kontakta en gård fordon bärgning, även känd som en junker. Många av dessa gårdar kommer att plocka upp bilen och betala dig ett stipendium. Dessa typer av gårdar kommer att sälja bilen för delar, så om bilen är igång eller inte är irrelevant för dem.
2

sälja fordonet för delar. Lista det på nätet eller i tidningen som en icke-fungerande fordon säljs för delar. Var noga med att exakt räkna delarna och bifoga ett konkurrenskraftigt pris. Du kan låta kunderna välja enskilda delar av bilen, eller sälja hela bilen. Du kan också ta bort delar själv och placera en annons på en online-auktion webbplats. Om du tillåter delar som ska plockas bort bilen, kommer förmodligen vara kvar med ramen och det mesta av kroppen åtminstone, och du kommer fortfarande att behöva bli av med det. En bärgning gård kan vara intresserade av resterna.
3

Donera fordonet till en välgörenhetsorganisation. Vissa kommer att acceptera icke-drift med som ett sätt att samla in pengar genom försäljning av reservdelar. Var noga med att meddela avdelningen av motorfordon för överföringen. Fördelen donera fordonet till välgörenhet är att du kan skriva av bilens värde på din skatt. Tänk dock på att hävda något över $ 500 kan orsaka IRS granskning. Kontakta välgörenhet för att få sina slutliga intäkterna från fordonet om du påstår mer än $ 500 som avskrivning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150322.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.