Hur avgör jag vad min 1977 Mercedes är värt?

Forskar värdet av ett klassiskt fordon i denna ålder tar lite arbete. Lyckligtvis finns det många klassiska auto tillgängliga resurser på nätet för att bestämma det relativa marknadsvärdet på din Mercedes. De flesta är enkla att använda och ger dig en god uppfattning om vad andra 1977 Mercedes av samma modell säljer för, beroende på deras tillstånd. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
1

Utvärdera det allmänna tillståndet för ditt fordon. Var noga med att göra en grundlig inspektion från insidan till utsidan och notera eventuella brister. Var också noga med att påpeka något som är i utomordentligt gott skick för sin ålder. Har denna omfattande lista till hands när du börjar din forskning på Internet.
2

Starta din Internet-forskning med en klassisk bil webbplats som DuPont kansli. Detta kommer att ge dig en känsla av hur din bil kan jämföras med andra 1977 Mercedes på marknaden. Hemmings eller NADA Klassisk Collectible är också utmärkta resurser för att bestämma din klassiska bilens värde.
3

Typ i den klassiska bilen webbadress. Välj sedan "Year Range" (det är en bra idé att söka ett fönster av år, dvs 1975-1978). Nästa, välj "Lägg till" och "Model" av din bil.
4

Läs noga igenom de tillgängliga listor, mycket uppmärksam på körsträcka, bekvämligheter och allmänna skick fordonet. Anteckna eventuella vars allmäntillstånd liknar din egen.
5

Forskning andra klassiska Mercedes till salu genom att skriva in "1977 Mercedes (modell) till salu" i din sökning fönster. Detta kommer att ta upp både privata fester och online-återförsäljare som säljer fordon
6

Granska dessa listor, att uppmärksamma samma allmänna saker,. Körsträcka, bekvämligheter och allmäntillstånd. Anteckna varje som liknar din egen. När du har gjort detta med tillräckligt många fordon har du en god uppfattning om bilens relativa värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150201.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.