Hur kan jag donera en bil utan en Pink Slip?

En bil "pink slip" är bara ett annat namn för bil titel. Vissa stater, som California, har utfärdat bil titlar i det förflutna som kallades "rosa slips" istället för "bil titlar." Icke-vinstdrivande organisationer som accepterar bilen donationer typiskt kräver att fordonet har en giltig titel. Om du inte har titeln kan du ansöka om ett duplikat titel för att ersätta den förlorade titeln. Om fordonet fortfarande finansieras och du inte äger det än, då du inte kan få en titel för det. Du kan bara donera en bil som inte har innestående kvarstad på den. Instruktioner
1

Besök din lokala avdelning av motorfordon (DMV) kontor eller webbplats. Typiskt DMV utfärdar bil titlar, men det kan variera med staten. Om du är osäker på var du ska gå i ditt tillstånd, börja med din statens DMV webbplats.
2

Fyll i en ansökan om ett duplikat titel för din bil. Vanligtvis måste du ange bilmärke, modell, år och VIN-nummer samt ditt namn och adress.
3

Skicka in den ifyllda blanketten på din DMV kontoret, eller annat kontor som utfärdar bil titlar. Du måste ha fotolegitimation samt bevis på registreringen. För att få den dubbla bilen titel du kommer också att behöva betala dubbla titeln avgiften, som varierar från staten.
4

Donera din bil till välgörenhet val när du har fått ditt exemplar bil titel. Var noga med att skriva över den nya titeln till välgörenhet för att överföra äganderätten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150245.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.