Hur man ersätta en förlorad Vehicle Titel

Att förlora din bil titel är inte bra (speciellt om du försöker att sälja fordonet), men ersätter det inte är så svårt, så få inte panik! Följ dessa enkla steg för att byta din förlorade fordonet titel: Instruktioner
1

Kontakta eller besök ditt lokala DMV kontor för att fråga om att byta ut din bil titel. Om de inte ersätter titlar på deras kontor, kommer de att hänvisa dig till kontoret som kommer. Många stater har olika rutiner. Om du fortfarande har din ursprungliga titel, men den är skadad eller oläsbar, måste du returnera den när du ansöker om en ny titel.
2

Ta reda på vilka blanketter du behöver fylla ut. Fråga dem vad dina alternativ är att lämna in dem (personligen, per post, online eller via telefon) Vissa stater kräver att du har bilen titel ersättningsblanketten attesterad. De flesta banker och UPS butiker erbjuder notarie tjänster. Eller kan du ta hjälp av resurserna länken nedan för mer information om att hitta en notarie.
3 p Om din titel visar en lienholder, ta reda på om du behöver fylla i en blankett panträtt release. (En lienholder är någon som co-äger fordonet med dig tills du betalar av skuld till dem).
4

Räkna med att betala en avgift. Fordon titel ersättningsavgifter varierar beroende på märke och modell av din bil. Kontoret som ersätter din titel kan citera dig den exakta kostnaden innan du ansöker. Olika kontor acceptera olika typer av betalningar, men de flesta kontor emot checkar, postanvisningar, och kreditkort.
5

Fyll i alla nödvändiga blanketter och förvandla dem i. Olika stater kräver många olika former, så att att du förstår vilka och hur många du behöver fylla ut. Detta hjälper dig att undvika att slösa tid med att fylla i formulär i sista minuten.
6

lämna in ansökan fordonets titel (s) till lämplig kontoret. Återigen, kan din lokala DMV kontor hänvisa dig till rätt plats. Var noga med att ta reda på i förväg vilka typer av identifiering du behöver ta med dig (eller lämna in en kopia av) vid ansökan personligen (eller via mail).
7

Kontrollera status på din fordonets titel begäran genom att ringa kontoret eller gå online om tjänsten är tillgänglig.
8

När du får ersättning, se all information som anges på titel är korrekt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150131.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.