Hur man säljer begagnade Volvo Parts

Enligt den officiella Volvo registret, och som slogan "Volvo for life" antyder, många Volvobilar sista väl förbi 300.000 mil märke. Om du har en begagnad Volvo del att sälja, det finns förmodligen en behövande Volvo fortfarande chugging på vägen. Läs vidare för att se hur du kan finna att needy Volvo och tjäna lite extra pengar. Saker du behöver
Internet Begagnad Volvo del
Visa fler instruktioner
1

specificera dina begagnade Volvo delar i ett kalkylblad eller på papper. I den första kolumnen, registrera namnet på den del. I den andra kolumnen, anteckna delen serienummer. I den tredje kolumnen, registrera året och den fullständiga märke och modell av Volvo delen kom från. I den sista kolumnen, skriv ner motortypen. I vissa fall kan saknas en av dessa detaljer lätt leda till att sälja fel del till köparen. Till exempel använde slutet av 1980 Volvo 700 modeller två typer av transmissioner beroende på motortyp - V6 eller 4 cylinder. Detaljer gör skillnad.
2

Pris dina begagnade Volvo delar och avgöra om du tar en bästa erbjudandet. Om så är fallet, hur lågt du kommer att gå. Om du är osäker hur du prissätta dina delar, leta upp varje del på eBay för att se vad de går för. När du får sökresultaten, filtrera listan för att utesluta sändnings kostar, och sedan sortera efter högsta pris först, notera att priset. Sedan sortera efter lägsta pris först, notera att priset. Välj ett pris som ligger mellan dessa två priser.
3

Bestäm om du planerar att sälja din Volvo som en "bildelar" eller om du vill sälja varje del för sig. Bli inte förvånad när du ställde denna fråga från en köpare - ha ett svar redo och vara fast
4

Annonsera dina begagnade Volvo delar lokalt först.. Sälja begagnade bildelar lokalt besparar dig besväret att sjöfarten tunga delar och sparar köparen pengar. För omedelbar ad exponering, börja med din lokala Craigslist. Skicka ditt begagnad Volvo som delar bil eller lista varje del för sig.
5

Ring din lokala Volvo-tekniker. Som utländska bilar, Volvo kräver ofta underhåll som varierar från bilindustrin standard. Många auto mekanik är utbildade för att bli licensierade Volvos tekniker. Leta efter din lokala Volvo mekaniker och berätta för honom vad du har till salu. Volvo servicetekniker alla år, märken och modeller av Volvobilar. Det är inte ovanligt för en tekniker för att hålla en kund vänta medan han söker efter precis rätt del. Yours kan vara det.
6

Besök nätet Volvo forum. Två av de ledande forum är Volvoforums.com och brickboard.com. Kolla trådarna för synpunkter från de som letar efter delar. Var noga med att kolla in de sekretessbelagda delarna också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150161.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.