Auto Sales Training

Sälja bilar och lastbilar är inte om att prata en kund att köpa en bil. Varje framgångsrik säljare är överens om att sälja handlar om att möta kundens önskemål och behov. Med hjälp av en särskild process definitivt ökar chanserna att avsluta försäljningen och tjäna återkommande. Hälsning, intervju, produkt promenad-runt, demonstration rida, handel utvärdering, samråd och be om försäljning görs innan leveransen av fordonet. Göra detta en positiv erfarenhet ökar försäljningen. Hälsning och Intervju

göra ett bra första intryck när hälsning en kund är av yttersta vikt. Vara välvårdade och ler samtidigt utvidga ditt handslag. En bestämd men mild handslag är mest effektiva och visar förtroende. En hel del också kan lära sig om den blivande kunden genom sin handskakning. Alltid presentera dig själv och be kunden om hans namn. Använd hans namn ofta när man behandlar dem. Bil shopping har ett dåligt rykte och det sätter folk på defensiven. Försäljaren måste förtjäna förtroende. Efter att ha hälsat på kunden, erbjuda henne förfriskningar och frågar, "Är det okej om vi sitter ner? Ska jag ställa några frågor för att få en tydligare förståelse för vad bilen kommer att uppfylla dina önskemål och behov."

Ställ frågor som rör modell, utrustning, färg och vad de vill åstadkomma när det gäller finansieringen. Lyssna väl och låta kunden sköta snacket skapar förtroende. Säljaren lär sig om kunden och kunden känns bra att någon lyssnar på honom och talar inte på honom. Folk hatar att säljas, men älskar att köpa.
Walkaround och demonstration Drive

När säljaren har fastställt vad kunden vill ha, behöver försäljaren att visa de funktioner och fördelarna med fordonet och skapa entusiasm för produkten.

Nästa säljaren och kunden gå på demonstrationen ride att bidra till att skapa äganderätten till fordonet. Medan kunden driver, vara konversera om fordonet men prata inte för mycket. Besvara de frågor som kunden har. När anländer tillbaka till återförsäljare, fråga kunden vad han tycker. En vass säljare kommer att kunna berätta på denna punkt om kunden är entusiastiska över fordonet. Titta kroppsspråk och lyssna på vad kunden säger hjälper säljaren att avgöra om kunden är redo att gå vidare till nästa steg, att handeln utvärdering och konsultation.
Trade Utvärdering och samråd

Om kunden har ett inbyte behöva bedömas, ställa frågor om hennes bil för att hjälpa till att bygga värde. Aldrig säga något negativt om hennes fordon eftersom det kan förolämpa henne. När ett verkligt värde har fastställts, gå vidare till att ge henne prissättningen och betalningsvillkoren. Återigen, lyssna på vad hon vill och följa upp med den information som hon bad om. Om inga invändningar kommit fram, har säljaren förtjänat rätten att be om försäljning. Om kunden har några invändningar, hantera sina problem och försöka göra affären fungera för honom. Om kunden samtycker till inköp, tacka honom och ge honom bra kundservice väl efter leverans av sin bil för att säkerställa framtida affärer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150164.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.