Hur Anmäl överta ett fordon Titel

Sälja din bil inte är klar när du lämnar över nycklarna till köparen. Du måste logga över titeln på ditt fordon till den nya ägaren, vilket kan vara lite skrämmande om du aldrig har gjort det förut. Vara beredd att göra denna övergång så smidigt som möjligt genom att följa riktlinjerna nedan. Instruktioner
1

Fyll säljaren informationen på baksidan av titeln. Detta inkluderar mätarställning, pris betalas för fordonet, ditt namn och adress, datum för försäljningen och underskrift. Vissa stater kräver att din signatur vara attesterad. Titeln skulle ha en plats för en notarie sigill.
2

Har köparen fylla i sin information i lämplig ruta. Var säker på att de fyller ut namn, adress, underskrift, och notarization, om nödvändigt, innan du lämnar över titeln. Köparen bör också ha sin bilförsäkring tillgänglig information, som många stater kräver försäkringsbevis innan du registrerar ett fordon. Addera 3

Fyll i lienholder avsnitt av titeln, om det fortfarande finns ett lån ut på fordonet. Kontakta den lienholder, vilket är lånet företag eller bank som beviljat lånet, för att erhålla en frisättning av panträtt. Detta gör att titeln överföringen att ske och köparen kommer nu att bli skyldig att betala av lånet.
4

Ta bilen ska besiktigas, om tillämpligt. Vissa stater kräver utsläpp inspektioner för att se till att bilen är miljövänlig för att drivas. Medan köparen kan göra det här steget ensam, är det en god tro åtgärd för säljaren att gå tillsammans, om några problem uppstår.
5

Ge köparen ditt telefonnummer, ifall ytterligare information behövs av Department of Motor Vehicles. Ibland fel i att fylla i baksidan av titeln kräver ytterligare blanketter som skall fyllas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150174.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.