Hur man överför en Auto titel efter försäljningen av en Auto

Du kan inte lagligt sälja en bil om du inte har äganderätt till titeln. Det namn som anges på titel är ägare av bilen så långt som departementet motorfordon är berörda. Så som en säljare, när du överför fysiskt ägande av fordonet till en annan person, är det mycket viktigt att föra över äganderätten på samma gång. Saker du behöver
Titel
Försäkring
Aktuellt registreringsnummer
VIN-nummer (vanligtvis på registrering kortet) katalog Köpebrev för bilen (om du gjort en) katalog Körkort (för både köpare och säljare)
Visa fler instruktioner
1

gå in i din lokala avdelning av motorfordon tjänster kontor med köparen. Ditt tillstånd kan också tillåta dig att utföra denna transaktion på en auktoriserad budföretag, eller försäkringskassa. Platsen måste ha en notarie för att göra den officiella titeln överföringen.
2

Skriv i baksidan av titeln och besvara alla frågor som rör fordonet (t.ex. mätarställning, pris och datum för försäljningen ) i närvaro av notarie. Låt köparen att fylla ut hans uppgifter (vanligtvis namn och adress) samt i rätt avsnitt.
3

Ge den överförda titel till servicetekniker och tillåta honom att bearbeta överföringen genom din statens Institutionen för motorfordon systemet. Du eller köparen kan få betala ett fordon avgift titel överföring, vilket varierar från staten (hitta din statens webbplats i avsnittet Resurser). Köparen måste betala moms på inköp och fordon registreringsavgifter. Köparen kommer att få en ny titel med posten inom några veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150202.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.