Hur få mest pengar för Bärgning din bil

Är din bil kostar dig mer än det är värt? Behöver du bara pengar och har en junky bil sitta? Kanske är det dags att sälja din ledig eller knappt fungerande bil till ett bärgningsföretag. Här är tips för att få mest pengar för bärgning din bil. Instruktioner
1

Det första steget är att hitta ett välrenommerat företag ärr bärgning. Ett av de bästa sätten är att kolla telefonkatalogen och på internet och sedan kontakta Better Business Bureau för att se om det finns några klagomål mot dealern. När du är där en seriös återförsäljare bör ta bilen titel för att säkerställa att du äger den bärgade bilen och skyddar både dig och bärgning gård. Om dealern inte röda flaggor ska gå upp överallt.
2

Nästa forskning bilen genom att titta på Kelly boken och på internet. Du vill gå in där med ett pris i åtanke. Inse att det bärgningsföretag normalt bara betalar $ 200 till $ 400 för en bil beroende på hur populära delar från den bilen är och om du har några egna eller specialitet delar som kan skördas. Dessutom inser att om de bogsera bilen de kommer sannolikt betalar du mindre för bilen.
3

nu ringa flera rädda varv som du har identifierat och få på telefonen offerter för din bil. Detta gör att du kan använda ett citat från en person för att försöka förhandla fram ett bättre avtal med en annan bil bärgning gård och vice versa för att maximera din chans att få det bästa priset.
4

Sist men inte minst efter du har sålt bilen uppföljning för att säkerställa att alla DMV pappersarbete blev klar och du har blivit befriad från allt ansvar för bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150136.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.