Hur får man Ägarens namn Av en bil titel

Om du köper en bil och vill bevisa att du är den nya ägaren , kommer du att få bilens titel . Du kommer också att se till att den tidigare ägaren av bilen undertecknar titeln över till dig . När den tidigare ägaren har tecknat titeln över till dig , kan du ta din bil titel till Department of Motor Vehicles ( DMV ) för att registrera dig som bilens nya , lagliga ägare . Saker du behöver
Bil titel
Visa fler instruktioner
1

Gå till din lokala DMV . Om du vill ta namnet på en tidigare ägare av av titeln på din bil , måste du göra det på DMV , så se till att du sätta din bil titel med dig .
2 < p > Skriv i baksidan av bilen titel , som visar att en ägare är överens om att tas bort från bil titel . Detta kommer att överföra ägandet över till dig . Om denna förändring är på grund av skilsmässa eller annan uppdelning av egendom , måste du presentera dokumentation som bevisar att det skiljer sig eller separerar har inträffat .
3

Fyll i alla nödvändiga blanketter och betala alla krävs anmälningsavgifter till DMV . När alla papper är klar , kommer den gamla ägarens namn officiellt släppas från bil titel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150354.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.