Skaffa en avdelning Replacement Auto

En automatisk titel är ett juridiskt dokument som utfärdas av institutionen för motorfordon (DMV) som ger viktig information om ett fordon. Det fastställer ägandet, ger märke, modell, år och identifikationsnummer på fordonet, listar mätarställningen vid tidpunkten för den sista försäljningen, och visar om bilen är "bärgning," eller återställd efter en olycka där ett försäkringsbolag förklarade det en total förlust. Du kan inte sälja en bil utan en titel. Om en titel har förlorat eller tappat bort, kan du få en ersättare, eller duplicera titel, från din statliga DMV. Saker du behöver
Titel ansökningsblankett
registreringsnumret
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Körkort
personnummer
Fee
Lån upplysningar (valfritt)
Notarius publicus (tillval)
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Kontrollera de dubbla titel kraven för ditt tillstånd (se första Resources referens), och avgöra om du kan få formen titeln ansökan online. De flesta stater lista denna information under en rubrik som "Vehicle textning" eller "tilldelningen och registreringen." Kontrollera också att se om du kan maila ansökan eller om du måste vara närvarande. Var noga med att läsa alla instruktioner noga och fyll i ansökningsblanketten fullständigt att unvika fördröjning av behandlingen.
2

Kontakta lien innehavaren och få en release om du hade ett lån på fordonet som du betalat i sin helhet . En ersättare titel kommer att innehålla all information som finns på den ursprungliga titeln, inklusive namnet på eventuella delägare eller innehavare kvarstad. En lien utsläpp bevisar du betalat lånet och du är den enda ägaren av fordonet. Du kan häfta kvarstaden utsläpp till ersättare titel eller ansöka om en ren titel när du får dubbletter.
3

Ta ansökningsformuläret, din identifierande information, rätt avgift och eventuella annan information din DMV kan kräva att den lokala DMV plats, eller maila den informationen om du har det alternativet. När man går i person, kan du få en dubblett titel omedelbart, eller få ett kvitto och måste vänta på den med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150197.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.