Hur man säljer en Project Car

Om du har ett projekt bil som du älskar men inte längre har tid för, kan det vara dags att sälja den till en annan entusiast. Om du bestämmer dig för att sälja, se till att du är så ärlig som möjligt i din annonsering. Säg inte att bilen är nästan redo att köra om det inte någonstans nära den punkt i bygga. Målet köpare av ett projekt bil är oftast inte samma sak som målet köparen för en familj sedan som bara vill köra till jobbet och hämta barnen med sina begagnade bilköp. Saker du behöver
Titel
kamera
Avinstallerade specialitet delar och tillbehör (tillval)
Visa fler instruktioner
1 publikationer

Forskning som är specialiserade på ditt projekt bil, och målet för entusiasten marknaden. Om du har en klassisk Mustang, se till att lista ditt projekt bil i platsannonser avsnitt av en klassisk Mustang magazine.
2

Vidga dina platsannonser marknadsföring. För att fortsätta exemplet, reklam en klassisk Mustang i en klassisk Mustang publikation vettigt. Reklam i en klassisk amerikansk muskel bilar publikation är också klokt, och breddar din potentiella marknad.
3

Annonsera i online-specialiserade forum och platsannonser webbplatser som täcker ditt projekt bil. eBay tillgodoser mer till köpare som letar efter avslutade bilar, så du kanske vill prova andra vägar för att sälja först.
4

Ta bra, högkvalitativa bilder av ditt projekt bil. Se till att de är väl upplysta och i fokus. Om det finns särskilda uppgifter (bra eller dåliga) av anmärkning, se till att ta närbilder av dem för potentiella köpare. Ta en massa bilder eftersom seriösa köpare kommer att uppskatta den extra omsorg du har tagit.
5

erbjudande till att omfatta alla svåra att hitta specialitet delar och tillbehör som du kanske redan har köpt, men ännu inte installerad. Ta foton av dessa också.
6

Se till att säga i annonsen om du har titeln. Med de flesta projekt bilar, har du redan titeln. Om du av någon anledning inte gör det, se till att nämna anledningen till att du inte kortfattat i annonsen. Seriösa köpare kommer att vilja veta, och kan inte ringa dig om du försummar att lista någon information om titeln.
7

Inkludera bilder och loggar projekt som du kan ha hållit under de genomförda restaurering faser. Om du ännu inte har startat projektet, vara beredd att förklara för potentiella köpare varför det aldrig kommit igång. Alla är upptagen, och det finns ingen skam i att förklara att dina omständigheter har förändrats. Om något, kan köparna vara välvilligt inställda till din ärlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150225.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.