Säkra sätt att acceptera betalning för en begagnad bil Sale

När du säljer något, speciellt en potentiellt dyr handelsvara som en begagnad bil, vill du se till att köparens pengar är bra. Med så många alternativ där ute, som är den säkraste metoden för betalning? Bankväxel

Många människor känner sig säkrast med postväxlar som de är utfärdade av banker. Men människor har varit kända för att producera förfalskade postväxlar. Även om du känner igen namnet på banken om checken och allt ser legitim, det är klokt att gå med köparen till banken och genomföra transaktionen personligen.
Wire Transfer Review

person som köper bilen kan koppla in pengar på ditt konto. Akta dig för två saker med denna typ av transaktion: Kontrollera den oavgjorda transaktionen klarnar innan du lämnar över nycklarna och titel, och akta dig för bankavgifter. Många banker tar ut allt från $ 8 till $ 20 för kabel-övergångssummor.
Personlig check


Du kan acceptera betalning med check, men inte slutföra transaktionen tills kontrollen har läkt. Det enklaste sättet att bli lurad är av en dålig kontroll, så ta ingenting för givet och bekräfta mottagandet av betalning innan du släpper din bil.
Cash

Inget slår kontanter. Det finns ingen gräns för hur mycket pengar en person kan dra sig tillbaka från ett bankkonto, men uttagsautomater har gränser. Om någon drar tillbaka $ 10.000 eller mer från en kassör, ​​kommer han måste slutföra en rapport valutatransaktioner, vilket krävs enligt lag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150153.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.