Hur du vet när det är dags att sälja en bil?

Bilen är ofta som den enskilt största uppfinningen av 20-talet. Folk lägger så mycket värde i sina bilar som de ofta kör dem i marken och sedan försöka sälja dem väl förbi sin tid. Vänta inte för länge med att sälja din bil, lära sig när hon är redo att gå. Instruktioner
1

Hitta Kelley Blue Book Value. Kelley håller detaljhandeln värde för alla bilar av märke, modell och år. Sajter som e-Bay, Craigslist, och även Facebook kan ge dig en god uppfattning vilka bilar som ditt säljer för. Vid fastställandet av värdet, göra en ärlig bedömning av hur väl du har hållit upp kvaliteten av fordonet. Du vet hur ofta du har låtit bilen gå över 3.000 miles innan oljebyte, och hur bleka färgen jobb är, eller om interiören har betydande skada. Allt detta minskar värdet på bilen.
2

Tänk reparations-och underhållskostnader. Om ett behov reparationen kommer att kosta mer än detaljhandeln värdet på bilen, är det en bra indikator på att du ska sälja fordonet, i motsats till att betala för reparationer eller underhåll. Addera 3

Tänk nuvarande gaspriserna. Med den snabba fluktuationer av gaspriserna, om du har en gas MATVRAK, skulle kostnaden för gas under loppet av ett år uppväger vad du spenderar för en mer bränsleeffektiv inbyte. Dessutom, om du kör en SUV skulle det vara logiskt att sälja det under en tid då priset på gas sjunker.
4

Notera eventuella tidsfrister för underhåll. Till exempel, vissa stater kräver utsläpp testning, detta är en reparation som kan kosta upp till tusentals dollar för att reparera, men är inte skadligt för bilens funktion. Om du har en reparation deadline juridiskt krävs enligt nationell lag, kan det vara billigare att sälja bilen före.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150155.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.