Hur sälja Handikappade Vans

De med rörelsehinder kan ha svårt att komma runt. Till exempel kan en person som använder rullstol hitta kollektivtrafik besvärlig och opålitlig. Många människor med rörelsehinder föredrar att ha sina egna transportmedel. En specialutrustad handikappad van kan hjälpa någon med ett handikapp platser gå säkert och enkelt. Om du säljer handikappade skåpbilar, måste du förstå dina kunders behov för att hjälpa dem att få rätt fordon. Instruktioner
1

Rengör skåpbilar. Vakuum skåpbilar varje vecka för att hålla dem fria från damm och smuts. Ta bort objekt som kommer att få vägen för användarens mobilitet. Till exempel kan en herrelös penna eller spik fastna i ekrarna i en rullstol. Titta noga på varje del av varje van att se till att inga hinder kommer i vägen för din kund.
2

bedöma alla delar av en skåpbil innan du lägger den till försäljning. Se till att de är i gott skick. Hissen ska stiga uppåt i en jämn rörelse. Alla reglage skall vara tydligt märkta. Dörrar bör öppna upp på kommando.
3

Skriv en detaljerad beskrivning av specifikationerna för varje van som är till salu. En uppskrivning bör inkludera typ av inträde i fordonet (sidan eller bakifrån), utformningen av det inre av van och märke och modell av fordon. Inkludera ytterligare detaljer som vilka funktioner som är standard (nyckelring fjärrkontroll, löstagbara säten passagerare) och vilka funktioner som är extra (center parkett, skyddande bil matta).
4

demonstrerar ytterligare tillgängliga uppgraderingar. Mest handikappade skåpbilar komma med grundläggande funktioner såsom en hiss. Många kommer också med ytterligare funktioner, inklusive en enkel att använda rullstolen dockningssystem och reglage handen för användare med begränsad styrka i överkroppen. Betona att det finns funktioner som ett hopp sits som tillåter användaren att tillhandahålla ytterligare sittplatser för passagerare som inte använder en rullstol.
5

Tillåt en potentiell drivkraft för att ta en provtur. Gå med honom första gången han tar ut bilen, för att demonstrera funktioner och gå honom genom processen att få in och ut ur bilen. Låt honom att använda van på sin egen minst en gång. Om användaren har en vårdgivare, instruera vårdare om hur du använder van, liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150293.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.