Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur att rengöra en Lovecraft Filter

Lovecraft Biofuels omvandlar gamla dieselmotorer fordon alternativt drivna filter - så bilarna kan köras på vegetabiliska och matolja. När konverteringen utförs vid Lovecraft lagret, är korrekt underhåll krävs av ägarna att hålla fordonen i trim. Rengöring av filtret, avlägsnar en process som kallas filtrering, skräp från bränslesystemet som, om byggt upp, kan täppa till systemet och påverkan en bils prestanda och bränsleeffektivitet. Detta är det sätt Lovecraft kunderna behålla sina filter rent efter konverteringen. Saker du behöver
100-procent soja eller majsolja, 15 gallon
hink med hållbara pip
Lovecraft filter pump
diskmedel tvättmedel
Varmt vatten
Show Mer Instruktioner
1

Öppna kannor eller burkar med 100-procent vegetabilisk olja. Se till att vegetabilisk olja du väljer inte innehåller matfett och är inte härdade och delvis härdade, annars kommer detta att störa fordonets prestanda.
2

Häll vegetabilisk olja i en hink som har en hållbar pip och rymmer 15 liter vätska. När du har 15 liter vegetabilisk olja i hinken, låt oljan nöja minst 24 timmar, även om två veckor insvängningstid är perfekt, enligt Lovecraft Biofuels. Det är absolut nödvändigt för oljan har sjunkit för att separera vatten och sediment från den faktiska olja. Du kommer att veta när den lösa är klar när du ser två lager av olja. Det översta lagret kommer att bli mer genomskinlig och har en gulaktig nyans, och bottenskiktet blir murkier.
3

Öppna hemmet-tankstation facket att komma åt filtret. Häll endast det översta genomskinliga lager av olja in i filtret. Skopan är hållbara kommer pip i praktiskt, så att du inte spiller olja utanför filtret när du häller.
4

Låt oljan som hälldes in i filtret nöja 24 timmar. Ställ in Lovecraft filterpumpen att förbereda för att pumpa oljan direkt in i fordonet från filtret. Ett vanligt misstag uppstår när kunderna hoppar processen att låta oljan bosätta sig i filtret och istället hälla oljan direkt in i fordonet. Detta kan äventyra bilens prestanda.
5

Placera den andra änden av pumpen direkt i bilens pump linje. Börja pumpa oljan från filtret in i bilen, vilket ger en liten mängd av oljan i filtret. Du vill inte att pumpa hela mängden olja i bilen, eftersom oljan längst ner på filtret kan fortfarande innehålla sediment och vatten som du inte vill pumpas i.
6

Ta bort filtret från hemmet-tankstation. Häll ut den kvarvarande oljan och skräp. Vrid filtret inifrån och ut och rengör med diskmedel tvål och varmt vatten. Låt filtret lufttorka, och lägg tillbaka den i hemmet-tankstation. Rengör filtret varje gång du häller i ny olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134784.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.