Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Är Smart Car en elektronisk bil?

Infördes 1998, har märket på bilar kallas Smart bilar ökat i popularitet under det senaste decenniet, tack vare sina små, kompakta design och bränsleeffektivitet. Innan du köper en Smart Car, är det viktigt att veta vilka befogenheter fordonet. Storlek

Flaggskeppet, den "Fortwo," är bara 8-fot, 2-1/2-inches-long, mindre än 5-meter bred och ca 5-fot-tall. Detta innebär att en två eller tre Smarta bilar kan passa i en vanlig parkeringsplats.
Fuel

Majoriteten av smarta bilar drivs med bensin. Det heter "Smart Car," inte för att vara en eldrivna fordon, men eftersom det är en bränslesnål bil som får 46,3 mpg vid stadskörning och 68,9 mpg på landsväg.
Elektronik
p Det finns ett stort antal elektroniska element på Smart Car, men detta är annorlunda från att köra på el. Smart Car har funktioner som elektrisk bistå bromsar, tvåkrets bromssystem med "servoeffekt," och ett elektroniskt stabilitetsprogram.
Andra funktioner

Smart Cars har en tre-cylindrig motor, med mellan en 50 - och 61-hästars motorn, med en toppfart på 84 mph, av säkerhetsskäl. De flesta modellerna, med undantag av passionen, är manuell växellåda, men inte kräver en koppling. Addera elektrisk modell

Den första uppsättningen av elektriska minibilar, drivs av litiumbatterier, började produktionen under 2010. Kommersiella försäljningen beräknas starta under 2012.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134219.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.